Ljubavnica živi od mrvica koje njegova žena ostavlja - Bolne istine koje ljubavnice moraju prihvatiti

Biti ljubavnica nije lako. Na toj poziciji ti voliš muškarca koji nije tvoj, on za tebe ne postoji, ali je tvoj život u potpunosti prilagođen njemu. 


Viđate se kada je on slobodan, kriješ vaš odnos da se njegova veza ne bi raspala i prilagođavaš se njemu, jer ipak on ima porodicu, a ti si samo ljubavnica u tom odnosu. Kada odeš na porodični ručak, pa te tvoja porodica upita za ljubavni status, tvoj odgovor je da nemaš nikoga. 

I da, zaista nemaš nikoga. Ljubavnice nisu ničije žene. Kada ti treba pomoć, partner neće biti uz tebe. Ako vam je loše, ne možete da ga zovete i on ne može da dođe jer je zauzet svojim porodičnim obavezama koje su mu ipak prioritet u odnosu na vas. 



Život ljubavnice nije njen život. Ona svoje vrijeme organizuje prema rasporedu svog partnera. Ukoliko joj on javi da će uspjeti da se izvuče od žene na nekoliko sati, ljubavnica će da otkaže sve obaveze samo da bi ga vidjela, jer zna da joj je to jedinstvena prilika. 

Kako vrijeme prolazi, ljubavnica će početi da osjeća sve jače emocije prema muškarcu koji nije njen i vjerovatno nikada neće ni biti njen. Zbog toga se često javljaju emocije poput frustracije, ogorčenosti, bijesa i razočaranosti. 



Vaše misli su okupirane sa njim, vaš život se pretvorio u jedan veliki fleksibilan vremenski prostor koji se može promijeniti u svakoj sekundi u skladu sa njegovim slobodnim vremenom i željama. Vi ste za njega uvijek tu, to je jasno i njemu i vama. 

Sve što ne može da podijeli sa partnerkom podijeliće sa vama. Zato se ljubavnice često nađu u situaciji da slušaju priče sa njegovih porodičnih putovanja, priče o bračnim problemima i razne druge stvari o kojima razmišlja, a koje ne može da izgovori naglas pred porodivom.

To će vam dati prividnu iluziju da ga poznajete bolje od svih, ali to nije istina. Vi ne poznajete tog čovjeka. Vi poznajete muškarca koji se viđa sa vama kada mu je potreban predah od kućnih i porodičnih obaveza i kada želi da osjeti strast. 

Nemojte da živite u iluziji da ste vi žena njegovog života i da će zbog vas da napusti porodicu. Možda je vaš odnos romantičan, možda su strasti u krevetu jake, ali zapamtite da, uprkos svemu tome, vi nikada neće biti njegov prioritet. 

Čak i ukoliko se razvede zbog vas, to neće biti isti muškarac. On je čovjek koji pored sebe zauvijek ima porodicu i te odgovornosti će ga pratiti i nakon razvoda. On će zauvijek da ostane nečiji otac i bivši muž, a vi ćete da budete druga – ona koja je uništila jedan sretan brak i jednu porodicu zarad svojih užitaka. Da li ste sigurne da to želite?

Pokreće Blogger.