Energija Sunca im posebno odgovara - Jul donosi veliku radost za 3 znaka Zodijaka

Čarolije mjeseca Jula su pred nama. Astrolozi su detaljno opisali ko će u ovom mjesecu imati posebnu energiju i koga će pratiti sreća. 


S obzirom da uskoro počinje živahna energija Lava, Sunce će biti u središtu i potsticaće da iza sebe ostavite lošu i negativnu energiju. Naravno, pojedini znakvi Zodijaka će imati malo više sreće u ovom periodu, jer im energija Sunca posebno odgovara. 

Govorimo o tri vatrena znaka, a to jesu svakako Ovan, Lav i Strijelac. Oni bi mogli očekivati uspjeh u ovom mjesecu, s obzirom da Sunce prolazi kroz njuhove kuće i donosi dodatno samopouzdanje. Evo šta bi još svaki od ova tri znaka mogao da očekuje: Ovan: Jul mjesec bi mogao biti odlično vrijeme da preispitate vaše želje i da ih slijedite u njihovom ostvarivanju. Sunce u vašem slučaju prolaziti kroz vašu petu kuću, a to je zapravo mogućnost kreativnog izražavanja. 

To bi značilo da postoji dobra mogućnost da ono što ste zamislili, počevši od vaših ideja, želja ili projekata i ostvarite. Vrlo je moguće da ćete biti okupirani pažnjom drugih ljudi, pa svakako uživajte malo u tome. Ispoštujte sebe ovaj mjesec i posvetite se isključivo sami sebi. Lav: Za osobe rođene u znaku lava, dolazi njihovo vrijeme. Sunce je vaš vladar karte, pa samim tim sve govori da bi se trebalo dešavati u vašu korist. Bićete spremni da uživate u priznanjima koje možete dobiti, a svakako ste zaslužili. 

Nemojte da dozvolite da drugi ljudi koji imaju negativnije namjere utiču na vas. Ovo je vaše vrijeme i maksimalno ga iskoristite da ugodite sebi. Vi ste zvijezda ovog mjeseca, prema tome radite stvari koje će vama donijeti radost, jer za to imate mogućnosti. 

Strijelac: Sunce će se kretati kroz vašu devetu kuću, a to bi značilo kroz putovanja, mudrost i znanje. Vrlo je moguće da ćete vi biti prepuni ideja i da ćete proširiti svoje horizonte. Za vas je poznato da ste avanturističkog duha, pa pema tome ovaj period bi vam trebao samo dodatno služiti. 

Takođe, vi ćete u toku ovog mjeseca biti skloni putovanjima, avanturama, usvajanjem novih saznanja i učenju. Radite sve ono što vas inspiriše i što vam može donijeti korist. Kao jedan vatreni znak, iskoristite povoljnosti ovog mjeseca.

Pokreće Blogger.