Sedmična astro analiza 26.06 - Srećni znaci bi mogli biti Ovan, Bik i Blizanac

Detaljna sedmična astro analiza je tu. Šta možete očekivati u narednoj nedelji na polju karijere i zdravlja, astrolozi iznose. 


Ovan: U periodu od 20og do 26og juna, na polju karijere imaćete priliku da postignete konkretnije rezultate. Budite spremni da više vremena provedete radeći, a manje zabavljajući se. Postoji mogućnost da pokrenete jedan važan posao ili projekat, koji može biti zaista obećavajući. 

Vrijedno radite. Zdravlje i savjet: Malo se više opustite i ne zamarajte se sitnicama previše.  Bik: Za vas će naredni period biti povoljan za kvalitetna poslovna poznanstva. Upoznaćete radne kolege koje nisu iz vašeg mjesta, ali itekako vam mogu značiti. 



Razmjenićete vaša radna iskustva, i biti na raspolaganju jedni drugima. Moguća su poslovna putovanja, koja je će vam prijati. Zdravlje i karijera: U ovoj sedmici više vremena i pažnje posvetite zdravlju. Ne bi trebalo da prekidate tretmane koje ste započeli. 

Blizanci: Neki od vas će biti jako srećni, ali i oduševljeni mogućnostima zbog novih poslovnih ideja ili dobrom prilikom da promjenite posao. U narednim danima budite još više profesionalni nego inače i izbjegavajte sukobe sa radnim kolegama. 



Gledajte samo svoj posao. Zdravlje i savjet: Sve u svemu, trebali bi dobro da se osjećate i budete zadovoljni sobom.  Rak: Vaša želja da ostvarite neke poslovne planove, sada ima priliku da se ostvari. Imaćete priliku da pokažete svoje znanje. 

Takođe, stupićete u nove važne kontakte, koji će vam služiti u budućnosti. Posao sa inostranstvom bi se mogao dobro razvijati. Budite spremni za sve što dolazi. Zdravlje i savjet: Postoji mogućnost da ćete riješiti problem, zbog kojeg ste proteklih dana imali tjeskobu. 

Lav: Vaš fokus baš i neće biti usmjeren ka poslu i obavezama na istom. Većinom ćete sve obavljati rutinski. Međutim, budite pažljivi u obavljanju zadataka jer zbog nemarnosti ili žurbe moguće je da ćete napraviti grešku. 

To će svakako moći biti zapaženo kod šefa ili klijenata. Tako da budite oprezniji. Zdravlje i savjet: U slobodno vrijeme, posjetite prirodu i relaksirajte se.  Djevica: Ukoliko osjetite potrebu da nešto mjenjate, tako i uradite. Ne obraćajte pažnju šta će drugi reći, već stvari prilagodite sebi onako kako vama odgovaraju. 

Vi imajte svoj jasan plan i držite ga se. Postoji mogućnost za profesionalna poznanstva, koja će vam služiti. Zdravlje i savjet: Budite malo više produktivniji.  Vaga: U narednim danima moguće je da ćete na poslu osjećati veću odgovornost, ali i kontrolu poslovanja. 

Za vas to ne bi trebao biti problem, samo vjerujte u svoje sposobnosti i u sve do sada što ste postigli. Svakako, budite spremni. Zdravlje i savjet: Više se odmarajte i ne zaboravite na važnost sna.  Škorpija: U narednim danima nećete osjetiti neke velike promjene na poslu. 

Moguće je da ćete ispratiti neke malo veće poslovne probleme. Neki od vas će imati određene ideje, ali za sada vjerovatno ništa od toga. Zdravlje i savjet: Ne opterećujte se previše pojedinim stvarima, i imajte redovan san. 

Strijelac: Vi ćete u narednom periodu više biti na raspolaganju drugima. To je svakako u redu, jer što se tiče vašeg posla trebalo bi biti sve u redu. Bićete od pomoći drugima, i pokazaćete samo vaše dobre vrline. 

Sve u svemu, vaš fokus će biti više na drugima. Zdravlje i savjet: Takođe, više ćete biti posvećeni zdravlju ljudi oko vas. Ali, pripazite na vašu energiju, nemate je baš na pretek.  Jarac: Ukoliko budete striktno fokusirani na posao, uspjeh bi vam mogao biti na dohvat ruke. 

Međutim, moguće je da vama određeni planovi neće biti to što vi zapravo želite. Svakako, potrudićete se da stvari dovedete do onog nivoa koji vi želite. Zdravlje i savjet: Mogući su ginekološki, urološki problemi, kao i zabrinutost. 

Vodolija: Vi ćete dosta izgledati zbunjeno, jer nećete jasno definisati šta želite. To će primjetiti i vaše radne kolege. Potrebno je samo da zastanete i dobro razmislite koje poslovne ideje želite da sprovedete. Postoji mogućnost da poslovi i finansije idu u vašu korist, ali prvo se uskladite. Zdravlje i savjet: Vaše zdravlje bi moglo da zahtjeva malo veću njegu, pa i savjete sa specijalistom. 

Ribe: Vaše samopouzdanje vam možda ne služi najbolje, ali razloga za to nemate. Moguće je da će vas prijatno iznenaditi neki poslovni kontakti. Budite slobodni da pokažete ono što znate, shodno tome zasučite rukave i ostanite vrijedni. Zdravlje i savjet: Malo se više posvetite sportu i rekreaciji.

Pokreće Blogger.