Muškarac će biti vaš princ ako se tako ophodite prema njemu: 5 stvari kojima ga odbijate

Dobar odnos između muškarca i žene zahtjeva međusobnu posvećenost i rad na tome odnosu.  Postojanje nesuglasica i poteškoća je normalno. 


Ako se samo jedna strana trudi u odnosu, a druga ne, tada nastaje problem. Muškarci navode sljedećih pet stvari koje ih odbijaju kod ljepše polovine: 1. Previše su poslovne: Kada je ženi fokus isključivo na poslu, a ne na odnosu sa izabranikom to narušava odnos. 

Muškarac pored voljene žene želi da se osjeća opušteno i daleko od svih obaveza i stresa. Ako žena donosi "posao u kuću" i prenosi sve na partnera, itekako u njegovim očima postaje neprivlačna. 2. Žena preuzima ulogu majke: Briga o partneru je u redu, ali kada u tome pretjerujete postajete kao zamjena za maminu suknju. 



Muškarcu se počinje da čini kao da opet živi sa majkom, a ne sa svojom ženom. Nakon vašeg takvog ponašanja, ne doživljava vas više kao ženu. 3. Stalno je negativna: Kada je žena stalno nervozna i negativna to itekako može dosaditi muškarcu. 

Čovjek jednostavno želi kada dođe kući da se opusti i uživa sa svojim izabranicom, a ne da i tamo naiđe na nemir i negativnost. To utiče na vašu energiju, a tako postajete neprivlačne. 4. Izostaje vaša pažnja i pohvala: Muškarci vole da čuju pohvale od strane svoje ljepše polovine. 



To svakako utiče na njihov ego. Bilo da se radi o nekoj sitnici ili krupnijoj stvari neka vaša pohvala i ponos ne izostanu. Ne podrazumijevajte sve i ne uzimajte zdravo ta gotovo. 5. Imate različite intrese skoro u svemu: Možete se ludo voljeti ili biti zaljubljeni, ali ako nemate zajedničke intrese i hobije vaš odnos će vremenom izblijediti. 

Možda vam se na početku činilo kao da jeste jedno za drugo, ali vremenom uviđate različita interesovanja i gledanje na određene stvari. To ne znači nužno da morate slobodno vrijeme uvijek zajedno provoditi. 

Jednostavno, treba da imate svoje vrijeme, ali i da znate šta želite kada dođe vrijeme samo za vas dvoje. Ukoliko često različito gledate kako i na koji način treba da provodite vrijeme, tada već nastaje napetost i neslaganje.

Pokreće Blogger.