Ljubavna astro analiza do 26.06 - Jarčevi u harmoniji, za Djevice mogući susreti sa bivšima

Donosimo vam ljubavnu astro analizu za narednu nedelju. Kakve promjene možete očekivati na vašem polju ljubavi, analiziraju atrolozi. 


Ovan: Vaša pozitivna energija i spremnost da vjerujete drugima, može da vam donese samo dobre rezultate. To što pružate šansu da nekome iskreno vjerujete, samo vas čini boljom osobom. U odnosu sa vašim partnerom cvjetaće međusobno povjerenje. 

Cijenite i čuvajte to.  Bik: Vaš ljubavni život će u velikoj mjeri ostati isti, bez nekih velikih promjena. Moguće je da će vaše druge sfere života, uticati na vaše međuljudske i ljubavne odnose. Možda bi bilo najbolje da u narednim danima ostanete povučeniji i volite u tišini. 



 To će biti najbolje za vas.  Blizanci: Iako ćete biti okruženi ljudima i dobrim raspoloženjem, postoji mogućnost da ćete biti emotivno ranjivi i nestabilni kada su tuđe riječi u pitanju. U odnosu sa partnerom mogli bi biti pomalo zbunjeni, oboje. 

Oni koji su slobodni, ali su na pragu da započenu neku vezu, vrlo je moguće da će se ipak odlučiti samo za prijateljstvo.  Rak: Za vas bi naredni dani mogli biti povoljni u smislu romantičnih iskustava. Oni koji su slobodni takođe za pronalaženje dobrog partnera i ostvarivanju dobrih kontakata sa ljudima iz daleka. 



Potrudite se da ne gledate previše na stinice, već više da budete spontani. Budite opušteniji.  Lav: U narednim danima imate priliku da uživate sa svojim prijateljima i partnerom, bez ikakvih tenzija. Prema tome, nemojte dopustiti neke ljubavne komplikacije u vašoj ljubavnoj vezi. 

Oni koji su slobodni, uživaće i u samoći, bez pritiska da nekoga moraju upoznati i započeti romansu. Djevica: Vi ćete na polju ljubavi u narednim danima se ponašati nezaintresovano. Postoji mogućnost da sretnete bivšeg partnera. Pripazite kako vaš partner pored vas osjeća. 

Više ćete biti fokusirani na sve drugo nego na njega. Mali znak pažnje uvijek je dobra ideja. Vaga: Vaše rasploženje ali i uticaj planeta će biti šarolik. Vama će na polju ljubavi bizi zanimljivo ako budete imali mogućnost za neke promjene. Jedan dan će vam sve biti super, drugi dan neće. 

 Ostanite stabilni i spremni da se prilagodite kako biste zajedno sa partnerom odgovorili na izazove. Škorpija: Vaš ljubavni put bi trebao biti stabilan. Ostanite tamo gdje se poželjni, gdje niste nemojte. Moguće su određene sumnje, ali su prolaznog karaktera, prema tome ne obraćajte pažnje previše. 

Sve u svemu, ljubav će biti naklonjena vama, pa shodno tome to iskoristite i uživajte u istoj.  Strijelac: Vi nećete lako odustajati od svojih odluka i želja, iako ste spremni na različite kompromise. Za neke od vas mogući su događaji vezani za zaruke, vjenčanje, godišnjicu.

Imaćete svakako povjerenje u partnera, vašu ljubav i budućnost. Ostanite u takvom raspoloženju. Jarac: Vas može da očekuje jedan zaista lijep period. Neki će uživati u zajedničkom vremenu sa partnerom, putovanjima i nezaboravnim avanturama. 

Oni koji su slobodni moguće je da će upoznati nekoga, za koga će se baš zaintresovati. Sve u svemu, bićete okruženi dobrim ljudima i pozitivnom energijom.  Vodolija: Nema potrebe da budete zatvoreni i držite distance. To vam baš i ne ide u korist. 

Kada budete spremni da se otvorite i prepustite, biće vam dosta bolje i ljepše. Budite spremni da poboljšate odnose sa vama bliskim ljudima. Potrudite se i prepustite, ništa nećete izgubiti, samo dobiti. 

Ribe: Na vašem ljubavnom planu ne bi trebalo da bude nekih većih promjena. Doduše, moguće su manifestacije ljubomore, tačnije da partner ili vi pokušate preuzeti inicijativu u odnosu. Dobrom komunikacijom, nadoknadićete ono što vam nedostaje u ljubavnom odnosu. Sve u svemu, stvari ostaju pretežno iste.

Pokreće Blogger.