Ljubavna astro analiza do 19.06 - Blizanci maštoviti u ljubavi, Škorpijama će više prijati samoća

Detaljna sedmična ljubavna analiza je tu. Evo šta svaki znak Zodijaka može da očekuje kada je ljubav u pitanju. Astrolozi su iznijeli svoja viđenja. 


Ovan: Za vas su moguće određene porodične nesuglasice, s tim da posljedica može biti vaša pretjerana posvećenost partneru. Za one koji su slobodni postoji mogućnost da će upoznati nekog zanimljivog. Kao god, bilo da ste u vezi ili slobodni, budite strpljivi i tolerantni. 

Bik: Na polju ljubavi moguće su određene nesuglasice. Većinom ćete imati rasprave jer se pažljivo ne slušate ili su u pitanju nesporazumi. Budite iskreni jedno prema drugom kada razgovarate, jedino na taj način možete riješiti problem. 



Takođe, mogući su znimljivi kontakti sa ljudima koji su iz druge sredine.  Blizanci: Za vas se očekuje povoljan period na polju ljubavi. Bićete dosta maštoviti i tako ćete se i ponašati u odnosu. Moguća su zanimljva ljubavna i prijateljska iskustva. 

Oni koji su slobodni malo više izlazite i uživajte sa ljudima. Vi ste zanimljiva ličnost i vaše će društvo mnogima prijati.  Rak: Oni koji su u ljubavnom odnosu, moguće su trzavice i nesuglasice. Bilo bi najbolje da otvoreno popričate i iznesete vaše probleme. 



Neki će se posvetiti samo porodici, dok oni slobodni mogu imati zanimljivu sedmicu, i zanimljiva ljubavna iskustva. Sve u svemu, naredni dani su šareni za svakog ponaosob.  Lav: Na ljubavnom polju nemojte stvarati nepotrbne komplikacije. 

Neki od vas će imati potrebu da namjerno uzrokoju razdvojenost od partnera.  Oni koji su slobodni, malo više izlazite, družite se sa ljudima. Prihavtite pozive za druženje, pogotovo od vaših prijatelja. 

Djevica: U ljubavnom odnosu spremni ste da se prepustite. Težite ka zajednici, ali uz vašu strpljivost probudićete to i u partneru. Mogući su određeni događaji koji mogu biti vezani za zaruke, godišnjicu, rođendan i slično. 

Sve u svemu, vi bi se trebali osjećati srećno i ispunjeno, sve ide ka tome.  Vaga: Za vas je moguć interesantan ljubavni period, pogotovo ako uvidite da na polju istog neke stvari možete promjeniti. Uložićete dosta energije prema osobi koju volite. 

Druga strana će možda biti iznenađena, ali će svakako prihvatiti vaše zalaganje. Ovo će se možda čak više odnositi na muške pripadnike ovog znaka.  Škorpija: Vama će u narednim danima više pasati samoća i vrijeme koje ćete isključivo posvetiti sebi. 

Imaćete priliku da razmislite o svojoj ljubavnoj prošlosti i da sada shvatite šta želite, a šta ne. Svakako ovaj period će vam koristiti i bićete spremni da se vratite druženju, puno odmorniji i energičniji. Za vas dolazi, sedmica različitih emotivnih stanja. 

Strijelac: Moguće je djelimično poboljšanje kada je vaše polje ljubavi u pitanju. Oni koji imaju romantičnog partnera rođenog pod vodenim znakom, imaće priliku da uživaju. Drugi će ipak morati razgovarati šta i druga strana želi. Sve u svemu, kada se zajedno dogovorite, tako će bit najbolje.

Jarac: U odnosu da partnerom trebaće u narednim danima dosta razgovora i međusobnog razumijevanja. Moguće su neke ishitrene reakcije sa obe strane, ali ništa strašno. Pokušajte spustiti strasti, biti suptilniji jedno prema drugom, i u miru voditi razgovor. 

Vodolija: Vi se nalazite u stanju mira, pa shodno tome tako djelujete i na svoja polja života. Smireni ste, odmjereni i spremni da razgovarate na lijep način. Vašem partneru će prijati takav vaš stav i bićete u skladu. Oni koji su slobodni postoji mogućnost da ćete postati bliski sa osobom koja nije iz vašeg bližeg okruženja. 

Ribe: Na polju ljubavi mogući su mali pokazatelji ljubomore i želja da upravljate situacijom ili događajem. Sve u svemu, to će više biti slatko i suptilno i više ćete uživati u određenim sitnicama i običnim situacijama. To neće biti loše ni za vas ni za partnera, jer ćete se bolje upoznati. Generalno, na polju ljubavi ne bi trebali imati većih promjena.

Pokreće Blogger.