Ljubavna astro analiza do 12.06 - Pred Jarčevima vežne odluke, za Bikove moguće lijepe vijesti

Šta u narednoj sedmici možete očekivati kada je vaše polje ljubavi u pitanju, pažljivo pogledajte. Astrolozi su detaljno analizirali svakog znaka Zodijaka ponaosob. 


Ovan: Moguće je da ćete biti razočarani određenom osobom, to ne mora nužno da bude partner. Budite zato oprezni u komunikaciji. Nemojte ulaziti u rasprave koje vam ne idu u korist. Moguća su nova poznanstva, pa na to usmjerite vaš fokus. 

Ali, isto tako ostanite oprezni. Za zauzete, moguće je podizanje veze na viši nivo.  Bik: Vaš privatni život biće jako ispunjen. Naravno, pozitivnom energijom. Ljudi oko vas će vas gledati sa osmjehom. Za neke parove moguće su novosti o prinovi. 



Ukoliko se jave neke nevolje u vašoj ljubavnoj vezi, ne brinite, prolazne su. Izbjegavajte vraćanju na staro i produbljivanju nekih stvari iz prošlosti. Bolje se fokusirajte na uživanje.  Blizanci: U narednoj sedmici bićete praćeni pozitivnim ljubavnim iskustvima. 

Vrlo je moguće da ćete sretati i vama drage ljude. Moguće je da ćete imati priliku stupiti u odnos sa uglednom osobom. Dosta ćete se lomiti između razuma i srca. Za početak više se vodite razumom. 



Rak: Naredna sedmica vam donosi uspjeh kada su poznanstva u pitanju i pronalaženju partnera, za one koji su slobodni. Za one koji su u braku ili vezi, moguće su nesuglasice oko finansija. Tako da ćete biti na distanci sa partnerom. 

Lav: Okolnosti i neće baš ići u vašu korist kada je ljubav u pitanju. Oni koji su slobodni, neće biti baš najuspješniji u zavođenju. Oni koji su u vezama imaće potrebu za kontruktivnim razgovorom. Pričajte razumno, ne uključujući previše emocije. Budite strpljivi u narednim danima. 

Djevica: Za one zauzete sedmica će biti u duhu ljubavi. Imaćete priliku da lakše i opuštenije razgovarate sa partnerom. Tako ćete podjeliti svoje želje, ideje i lakšim koracima graditi budućnost. Oni koji su slobodni, postajte jako društveni i otvarate sebi priliku da upoznate ljubav. 

Postoji mogućnost da preko prijatelja upoznate vašu srodnu dušu.  Vaga: U ljubavnom životu ćete na lak način postići mir i balans, pogotovo ako sa partnerom imate iskren odnos. I trzavice su sastavni dio odnosa, ali ukoliko dođe do njih, brzo ćete shvatiti da je to površno. 

Za neke vage moguća su nova poznanstva i češća druženja sa prijateljima.  Škorpija: Škorpije mogu da očekuju lijep ljubavni period. Doživijećete lijepe i ugodne trenutke sa dragim ljudima oko sebe. Društveni život će vam prijati i zračićete dobrom energijom. 

Oni koji su slobodni, nemojte se ustručavati da se prepustite izlascima i novim poznanstvima.  Strijelac: Vi ćete dosta više biti fokusirani na druge segmente života, nego na ljubav. Ako ste zauzeti nemojte uskraćivati pažnju partneru, malo više obratite pažnju na njegova osjećanja. 

Oni koji su slobodni, ne uskraćujte sebi ljubavne susrete. Potrudite se da spojite ugodno sa korisnim. Jarac: Vjerovatno ćete morati donijeti neke važne i odgovorne odluke kada je vaš lični život u pitanju. To će se najviše odnositi na vaše bračne, sadašnje ili bivše ljubavne veze. 

Možda ovo i nije baš najbolje vrijeme za velike odluke, jer će iste biti veoma važne za vašu budućnost. Trebalo bi da razmišljate hladne glave. Opustite se.  Vodolija: Sami ćete sebe iznenaditi kada je ljubav u pitanju. Oslobodićete se svih prepreka koje vas koče da se konačno opustite i prepustite. 

Biće to napredak za vas, ali i vaš ljubavni život. Tako nastavite dalje, jer to je dobar i pozitivan put. Ribe: Ovo će biti povoljna sedmica kada je ljubav u pitanju. Možete se prepustiti jer dolaze mirniji dani. 

Razumijevanje sa supružnikom će biti sve bolje. To će svakako samo ojačati vaš odnos. Za one koji su slobodni, vi ćete biti spremni samo za ozbiljne veze. Neće vas zanimati ništa površno i prolazno.

Pokreće Blogger.