Detaljna sedmična analiza do 12.06.: Sreća bi mogla da prati Vagu, Škorpiju i Vodoliju

Donosimo vam detaljnu sedmičnu astro analizu. Evo šta svaki znak Zodijaka može u narednoj sedmici da očekuje na polju karijere i zdravlja. 


Ovan: U narednih sedam dana možete očekivati korisne informacije koje će biti vezane za vaš posao. Važno da da budete realni i na isti način uspostavite i vaše ciljeve. Moguće je da ćete sebi postavljati dosta pitanja u vezi posla. 

Ali, odgovore ćete pronaći u skorijoj budućnosti. Budite strpljivi i doći će i dobri rezultati. Zdravlje i savjet: Budite oprezni u komunikaciji.  Bik: Ukoliko na poslu budete osjećali pritisak, pozovite se na svoja prava. Na taj način ćete osjetiti olakšanje. 



Tako će vam se javiti energija i za nova usvajanja, saznanja i vještine. Izbjegavajte rasprave i usredočite se samo na svoj rad. Zdravlje i savjet: Imajte mjere u svemu, na taj način ćete izbjeći i stres. Blizanci: Postoji mogućnost da vam se mnoge prilike ukažu u narednoj sedmici. 

Dani koji dolazi ići će vam u prilog, iskoristite ih. Biće dobra sedmica za realizaciju planova kojim ćete biti okupirani narednih mjeseci. Vaši potezi mogu biti dobri, a vaš ugled može porasti. Zdravlje i savjet: Pripazite kako usmjeravate energiju, ne umarajte se previše. 



Rak: Budite spremni da radite svoj posao i ne obazirite se previše na ljude oko vas. Fokusirajte se na sebe, jer će vam trebati snage i volje da rješavate vaše poslovne obaveze. Doći će vrijeme kada ćete vidjeti svoje rezultate, prema tome gledajte samo svoja posla. 

Zdravlje i savjet: Više se usmjerite na relaksaciju. Moguće je stres zbog zdravlja bliske osobe, ali ne brinite puno.  Lav: Na poslu bi mogli dobiti određene prijedloge koje niste očekivali. Biće to dobre prilike, ali vi procijenite kada ćete se upustiti u realizaciju istih. 

Takođe, imaćete priliku za rješavanje nekih finansijskih i profesionalih odnosa. Budite spremni da sarađujete. Zdravlje i savjet: Nemojte zanemarivati zdravstvene probleme ili preglede ako ste ih zakazali. Djevica: Vi ste osoba koja teži visokim ciljevima, pa shodno tome mogući su obećavajući projekti i planovi za vas na profesionalnom nivou. 

Ukoliko bude potrebe za komprimisima, sarađujte. Zdravlje i savjet: Nemojte zaboraviti na važnost sna i dobro se odmorite. Vaga: U narednoj sedmici imaćete priliku da dokažete vaše profesionalne kvalitete i steknete stabilnost. 

Moguće je da ćete osjetiti privremenu napetost u timu u kojem radite. Neke stvari zadržite za sebe, jer će vam tako biti bolje. Sve u svemu mogući su zanimljivi poslovni događaji koji će vam prijati. Zdravlje i savjet: Budite umjereni u svemu, kao i do sada. 

Škorpija: Na poslu ćete se osjećati opušteno. Radićete opuštenije, iako će posla biti možda više nego inače. Imaćete priliku da pripremate velike projekte, pogotovo ako ste zaposleni u uslužnoj djelatnosti. Nekima će prijati i rad od kuće. 

Sve u svemu, dobar period za vaše planove i ciljeve. Zdravlje i savjet: Posvetite se više relaksaciji. Strijelac: U narednoj sedmici na poslu ćete biti podvrgnuti određenim kontrolama, ali to neće previše uticati na vas. Ćak ćete biti smireni, i dobićete dodatne pohvale i bodove. 

Budite odlučni da radite na usavršavanju i dodatnom učenju. Zdravlje i savjet: Moguće je da ćete imati osjetljivije zdravlje nego inače. Budite oprezni u konzumaciji hrane, pića, alkohola i svega što vam može izazvati nelagodu. Jarac: Za vas dolazi mirniji period na poslu, jer ste određene stvari postavili na mjesto. 

Takav period će vam i odgovarati, dosta vam je turbulencija i buke. Dinamika obavljanja vaših obaveza će biti usporena. Nemojte se ustručavati pokazati svoju kreativnu stranu. Zdravlje i savjet: Moguće je da ćete više se baviti zdravljem vaših prijatelja i rođaka. 

Vi ne zaboravite uživati malo više u prirodi. Vodolija: Posao koji je zaostao, trebalo bi da završite. U pitanju su sitnice, prema tome nemojte se previše nervirati. Prihvatite to kao vašu obavezu i dio posla. Takođe, malo bolje provjetite neke činjenice i donesite svoje zaključke. Zdravlje i savjet: Ostavite situacije po strani koje vam donose neku negativnost, mentalni ili fizički teret. 

Ribe: Budite spremni da u narednim danima donosite odluke u hodu. Vi ste spretni i nemojte mislite da nešto ne možete. Moguće je da će vas sustići i nedovršeni poslovi. Komunicirajte sa svima, ali obratite posebno pažnju na zlonamjerne i zavidne ljude oko vas. Zdravlje i savjet: Moguć je pad imuniteta, ne forsirajte se previše.

Pokreće Blogger.