Detaljna astro analiza za Rakove do kraja 2022 - Budite promišljeniji sa odlukama i cijenite intuiciju

Šta Rakovi mogu da očekuju u drugoj polovini godine, pažljivo pročitajte. 


Detaljna astro analiza je tu i donosi određene prognoze i savjete. Rak je znak Zodijaka kojim vlada Mjesec, prema tome osobe rođene u ovom znaku su jako osjetljive, emotivne i sa izraženom intuicijom.

Njihova intuicija im često pomaže kroz život, jer na osnovu nje imaju dobre procjene ljudi i situacija oko sebe. Što se polja vašeg posla tiče, ako budete spremni da ulažete u određen projekat ili posao, budite sigurni u to i gledajte da to bude na duže staze, a ne samo trenutna zarada.



Drugi period godine kada je vaš posao i karijera u pitanju trebali biste iskoristiti da dobro razmislite i otkrijete šta vas to zaista motiviše i šta želite. Postoji mogućnost da konačno prepoznate ono što zaista želite. Ovaj period godine bi takođe mogao da bude koristan za nova znanja i učenja. 

Kada je porodični život u pitanju, moguće je da ćete dosta manje vremena provoditi sa svojim dragim ljudima. Takođe, moguće je da se određeni članovi vaše porodice neće u potpunosti slagati sa nekim vašim odlukama, što može dovesti do nesuglasica. 



Za osobe rođene u ovom znaku, za vas bi avgust mogao biti mjesec ljubavi. To je mjesec u kojem imate priliku da naučite biti lojalni, još više poštovati vašeg partnera i radite na tome da vašu vezu samo dodatno ojačate. 

Oni koji su slobodni postoji mogućnost da upoznate nekoga, jer ćete biti pravi magnet za suprotan pol. Na zdravstvenom planu budite odgovorniji. Mogući su šareni rezultati. Potrebno je pogotovo krajem godine da se pripazite i posvetite sebi. Vodite računa o krvnom pritisku i prehladama. 

Nemojte zanemariti značaj zdravog sna i bavite se malo više sportom, relaksacija bi vam mogla služiti. Što se tiče vaših očekivanja za svaki mjesec posebno, potrebno je da obratite pažnju na sljedeće: U julu mjesecu vaša koncetracija može biti slabija nego inače, imajte to na umu. 

Takođe, ne završavajte vaše ljubavne odnose radi prolaznih problema. U avgustu mjesecu više ćete se fokusirati na vaše finansije i kako dodatno možete da zaradite. Polje ljubavi bi i dalje trebalo biti stabilno i uspješno za vas. Bilo da ste zauzeti ili slobodni. 

Septembar i oktobar: Radite na vašoj energiji i pravilno je usmjerite. Mogući su dobri poslovni uspjesi. Budite spremni da radite na vašem duhovnom napredovanju. Novembar i decembar: Posljednja dva mjeseca u godini, trebala bi ići u vašu korist. 

Energiju ćete usmjeriti na pravi način i postoji mogućnost u postizanju zaista dobrih rezultata. Nemojte sebi dozvoliti da zbog nedoličnog ponašanja pokvarite trenutke slave. Oslonite se na vašu intuiciju. 

Savjet za vas: Drugi dio godine za vas bi mogao biti povoljan za određena usavršavanja i intelektualni rad. Iskoristite ga. Ako budete imali priliku da proširite vaše poslovanje sa inostranstvom, uklopite se i pokušajte ostvariti uspjeh. Pravilno usmjerite vašu energiju i neka vaše znanje bude vaš vodič.

Pokreće Blogger.