Iz ugla jedne žene: 7 stvari koje su veći magnet za žene od luksuza i dubokog džepa

Pogrešno je viđenje da žene isključivo privlači dubok džep kod muškarca. Ponekad, žena ni ne zna koliko je muškarac finansijski stabilan, ali je svejedno privuče. 


Postoje mnoge druge kvalitete koje su ispred dobrog finansijskog blagostanja kada je u pitanju jedan ljubvani odnos. Izdvajamo sedam karakteristika koje žene privlače kod suprotnog pola, a da iste nemaju veze sa novcem: 

1. Strast- ova karakteristika je jedna od važnijih. Skoro svaku ženu privlači kada je muškarac strastven. To ne mora nužno da ste odnosi na fizički izgled, već da u muškarcu prepozna strast prema životu, onome što radi itd. Ona zna da će sa njim biti uzbudljivo i zanimljivo, pa prema tome se i upušta u odnos. 



2. Optimizam- u vrijeme kada život zaista ide brzim tempom, i gdje se dosta stvari odvaja brzo i neočekivano, dobar stav prema životu je svakako poželjan. Kada žena prepozna da je muškarac pozitivan i optimističan, to je automatski privlači. 

To znači da će pored sebe imati osobu sa čije će strane osjestiti podršku i kada je teško.  3. Smisao za humor- Smatra se da kada je muškarac duhovit, da je pola puta ka ženskom osvajanju već postigao. Ovo se takođe smatra i odlikom inteligencije. 



Kada muškarac zna da se našali, na svoj i tuđi račun, onako šarmantno i pristojno to ne može, a da ne bude ne primjećeno.  4. Emotivan je Pogrešno je viđenje da muškarci ne trebaju da pokazuju emocije. Baš suprotno. 

Kada je muškarac spreman iskreno da pokaže ono što osjeća i jasno to kaže, ženama je privlačniji. Naravno, da je potrebno da ljepša polovina od svog partnera osjeti čaroliju lijepih riječi, pažnje i emocija.  5. Maštovitost  Pored kreativnog muškarca žena zna da joj neće biti monotono i dosadno. 

Ona svakako voli kada primjeti da muškarac npr. zna da svira gitaru, napravi romantičnu večeru, oragnizuje izlazak itd. 6. Specifičnost Većina žena voli kada muškarac ima "ono nešto" ili svoj "pečet". 

To je individualna stvar. Neku ženu može da privlače tetovaže, drugu ženu sprecifičan hobi ili interesovanja muškarca, nekoga stil oblačenja itd.  7. Muškarac koji je spreman da se bori - Naravno, ovo se odnosi na pozitivnu borbu. 

Borbu kroz život, borbu za ono što želi, za nju, njihove planove, ciljeve, želje. Jednostavno, želi muškarca koji neće lako odustati i koji će stati uz nju kada je to potrebno.

Pokreće Blogger.