Čuvajte se onog ko često spominje bivšu: 5 znakova da vas muškarac možda samo iskorištava

Žena pored sebe želi muškarca koji će je znati zaštititi, i koji će znati da se brine o njoj. Ne zato što je ona nesposobna, već zato što osjećaj sigurnosti puno znači. 


Problem zna da nastane, kada žena misli da zapravo sve to ima i da živi takvu vezu. Iza svih pozitivnih emocija, počinje da ne primjećuje neke stvari. Ili, ako primjeti smatra ih beznačajnim. Važno je znati kada vas muškarac samo koristi: 

1. Učiniće sve za tebe: Ovo obećanje je divno, ali često i lažno. Prvo, niko ne može sve učiniti. Postoje stvari na koje ne možemo uticati. Imati lažno samopuzdanje i davati ujedno ista obećanja jeste samo paravan kako bi vas uvjerio da je on pravi za vas. 



Ustvari, shvatite da je on samo neko ko je uzaludno pričao.  2. Govori vam kako ste vi smisao njegovog života: Postoje dvije strane ove izjave. Prva, da vas ubjeđuje lažno kako bi pridobio vašu pažnju ili ono što mu je potrebno. 

I druga strana da zaista postaje vezan za vas do tolike mjere, da vama to neće prijati. Ne uživate na dobar način u vašoj zaljubljenosti.  3.Vi ste za njega najbolja na svijetu: Sklon je upoređivanju, bez potrebe. Moguće je čak da je iza njega bogato iskustvo sa ženama pa ima sa kim i da vas uporedi. 



Moguće je da se radi o ženskarošu koju će prvom prilikom naći drugu i isto joj govoriti.  4. Upoređuje vas sa majkom: Ako vas muškarac upoređuje sa svojom majkom, to i nije baš najbolji znak. On je vjerovatno sklon slušanju majčinog mišljenja i zanemraivanju vašeg. 

U takvom odnosu možete samo da se osjećate suvišno i nećete moći da utičete na stvari onako kako vi želite. Vremenom shvatite da vam to sigurno nije potrebno.  5. Poredi vas sa bivšom: Ukoliko svako malo pominje bivšu izabranicu, čak i u negativnom kontekstu, to nije pohvalno. Prvo, ružno je da komentariše nekoga ko je bio u njegovom životu, tako može sutra da komentariše i vas. 

Drugo, postoji mogućnost da je još nije prebolio. Takođe, vi se često tu možete osjećati poniženo, jer vas neko konstantno poredi sa drugom ženom. Ovih pet pokazatelja svakako može ukazati da je pored vas muškarac koji vas koristi ili ne misli ozbiljno sa vama. Dobro otvorite oči jer ovakav odnos sigurno ne zaslužujete.

Pokreće Blogger.