Važe za prave umišljene egocentrike: 4 znaka Zodijaka koji vole i znaju samo za sebe

Astrološka istraživanja temelje se na svakom znaku Zodijaka. Skoro pa savršeno astrolozi iznose karakteristike svakog horoskopskog znaka. 


Danas govorimo o egocentričnim znacima zodijaka. Astrolozi ih tako deklarišu, jer smatraju da ova četiri znaka su pod takvim savežđem, gdje jednostavno oni moraju biti centar svijeta. Oni moraju da uživaju pažnju svih ljudi oko sebe i da ono što je njima važno bude prioritet. 

Ovan: Prvi na listi jeste Ovan. Astrolozi vole reći da je ovaj znak zodijaka pravi majstor kada je egocentričnost u pitanju. Oni smatraju da sve treba da se vrti oko njih, i kada nešto žele skoro pa i ne gledaju na prepreke. Oni znaju da nemeću samo svoje stavove i tvrde kako su isti jedino ispravni. 



Sve mora biti onako kako oni žele i sve rade na svoju ruku. Vole da pomognu drugima, ali često imaju potrebu da se time pohvale. Rođeni su lideri i nisu pretjerano skloni empatiji.  Lav: Ako ste pomislili da će Lav biti na prvom mjestu, ipak astrolozi tako ne navode. 

Lavovi su po prirodi iskeni i vjerni, ali itekako žele da se svijet vrti samo oko njih. Vole kada su u centru pažnje i biraju društvo u kojem će se osjećati važno. Oni definitivno imaju pretjerano veliki ego, pa ih je ponekad jako teško pretrpjeti. 



Umiju da odvuku energiju i često se u njihovom društvu osjećate zapostavljeno.  Škorpija: Škorpije itekako znaju da budu sebične i egocentrične. Ukoliko slučajno nešto znate bolje od njih u stanju su da im se ego toliko poljulja, da počinju bahato da koriste manipulaciju i mjenjaju temu. 

Zatim, biraju teme gdje smatraju da će oni biti dominantni. Znaju da budu jako perfidne i bezobrazne. Sklone su da zanemare potpuno nečije emocije i potrebe. Znaju da okrenu situaciju u svoju korist i često žele da su glavne u društvu. 
 
Jarac: Jako ambiciozni i pri tome znaju da budu egocentrični. Imaju svoj svijet i ne obraćaju pažnju puno na druge ljude. Skoro pa ništa ne može da ih poremeti na putu ka njihovom cilju. Bezvoljno prihvataju kritike i savjete drugih, jer smatraju da oni znaju najbolje. Pretežno uvijek rade onako kako su oni zamislili.

Pokreće Blogger.