Retrogradni Saturn od 04.06 - 3 znaka Zodijaka koji bi mogli očekivati težak period

Period Retrogradnog Merkura se bliži kraju. Početak juna donosi i nove astro promjene. 


Dobra je stvar što se Retrogradni Merkur završava 3.juna ali već od 4. dolazi nam još jedna retrogradnost koja će donijeti nove bure i valove. vZa tri znaka Zodijaka ova nova tranzicija neće biti baš najpovoljnija, ali svakako za utjehu je, jer neće trajati drugo: 

Lav: Vi ulazite u period povučenosti. Imaćete potrebu da budete sami sa svojim mislima. Takođe, rješavaćete neke svari duboko unutar sebe. Ovo je vrijeme kada ćete se povući i od odnosa sa drugim ljudima. Jednostavno, povlačite se duboko u vašu psihu i njenu rutinu. 



Saturn je takođe retrogradan u vašoj sedmoj kući, pa dešavanja koje će se događati u junu mogu biti možda neprijatna. Ali, nemojte se previše brinuti, konačno ćete sebe staviti na prvo mjesto. Kako se bliži vladavina vašeg znaka, tako će i sve stvari sjesti na svoje mjesto. 

Jarac: Od 4. juna planeta Saturn koja je ujedno i vaš vladar, retrogradno će stati u vašu drugu kuću finansija. To će biti period razmišljanja kada su u pitanju novčana dešavanja i to će vas pratiti do druge polovine oktobra. 



Poznati se kao neko ko tačno zna da raspolaže svojim finansijama, ali sada ćete pristupiti razmišljanju kako ćete u budućnosti trošiti svoje vrijeme i novac. Nemojte se ustručavati da uživate u plodovima svoga usješnog rada. 

Vodolija: Saturn u junu mjesecu će se retrogradno nalaziti u vašoj prvoj kući identiteta, što znači da ćete dosta fokusa usmjerite na sebe. Imaćete priliku da ispitate granice koje ste sami sebi postavili. Obratiće te pažnju da li zaista stvari radite onako kako želite ili kako vam se nameću. 

Granice jesu važne, ali ukoliko pretjerujete u njima, samo vas mogu dodatno sputavati. Ovaj mjesec iskoristite, jer je odličan da eksperimentišete sami sa sobom i vašom slobodom. Radite stvari koje vama prijaju i koje vas opuštaju.

Pokreće Blogger.