Nisu idealne proporcije to što privlači muškarce: 5 stvari na ženi koje obožava jači spol

Mišljenje da muškarce isključivo privlači fizički izgled kod žene može da bude pogrešno. 


Muškarci iako ponekad neće da priznaju, puno više znaju da cijene druge stvari. Atraktivan izgled, gomila šminke, savršeno namještena kosa, sve je to u redu. Ali, ponekad se dešava da muškarac ne traži to, već da ga privuče žena koja je nasmijena, spremna da komunicira i dijeli svoje emocije.

Izdvajamo vam pet stvari koje muškarci cijene kod žena, a da se ne odnosi direktno i samo na fizički izgled:  1. Mladost- Ovdje se misli na mladost u srcu. Da nosite vedrinu u sebi. Ima djevojaka od 20 godina koje nose sa sobom atmosferu žene od 70. I obrnuto, žene od 70 godina, koje nose energiju nekoga od 20 godina. U tome je razlika. Mladost je vaš način razmišljanja, vaša energija, način ophođenja itd. Sa takvim stavom, bićete privlačni muškarcima i neće moći, a da ne obrate pažnju na vas. 

 2. Emotivna toplina- Muškarce privlače žene koje odišu nježnošću, suptilnošću i privrženošću. Kada muškarac ima takvu ženu kraj sebe, on može da se opusti, bude miran i spokojan. Takođe, da biste bile nježne i tople, ne trebaju vam skupe kreme i kozmetika, već da znate da iznesete ono što osjećate. 3. Treća stvar koju muškarci smatraju liepom na ženi, jeste njena razigrana priroda- Mnogim muškarcima je stalo do ličnosti žene. Zapravo, do njenog stava i karaktera. Mali broj je onih koji žele isti da osporavaju. 

Muškarac voli kada žena zna da se zeza, prihvati šalu, u isto vrijeme bude i dama i ortak. Takvu ženu muškarac rado vodi u svoje društvo i veseli se zajedničkom vremenu.  4. Poštovanje i razumijevanje onog što želite- Većina muškaraca voli ženu koja zna šta želi. 

Voli da pored sebe ima osobu koja će se zauzeti za svoje želje i planove.  Kada je žena samouvijerena, to itekako zna da bude privlačno. Radite na svom samopuzdanju, to je neophodno, prvenstveno zbog sebe, pa onda zbog svog muškarca.  

5. Peta stvar, koju muškarci smatraju privlačnom kod žena jeste neobičnost- Biti drugačija, svoja, specifična itekako je privlačno i seksipilno. Izdvajati se od svakodnevnog i očekivanog, a opet se ne truditi da budete savršene i lažne. Jednostavno, imati svoj stil, način govora, razmišljanja itd. Sve dok ste spontane, vi pokazujete ono što jeste, a to je suština.

Pokreće Blogger.