Muškarci priznali: 2 pitanja koja postavljamo sebi prije nego odlučimo ostajemo li u braku

Nažalost, muškarci nisu uvijek u stanju da shvate da li su u vezi sa ženom koja je prava za njih.


Shvatanje takve stvari ometeno je uticajem iz okoline u kojoj često čuju kako pravi muškarci vole jednom zauvijek, kako ne treba da sumnjaju u svoj izbor i slično. To sve utiče na njihovo razmišljanje i procjenu. 

Zapravo, sasvim je normalno da sumnjate i preispitujete iznova i iznova, jer samo takav pristup će nam pokazati da li smo na pravom putu. Ukoliko jesmo – preispitivanje može samo da učvrsti našu odluku. 



Da bismo pomogli muškarcima u donošenju odluke, preporučujemo da iskreno odgovorite na dva pitanja koja će vam reći da li treba da ostanete sa ženom ili ne.  Pitanje 1: Da li vas žena pokreće ili vam oduzima energiju? 

Žene vole da se hvale time kako su baš one te čija energija pozitivno djeluje na muškarca. Energija je nešto što se ne može dodirnuti ili izmjeriti, ali zbog energije čovjeku izrastaju krila i u stanju je da učini sve što poželi. Ovo zvuči zaista divno, zar ne? Međutim, realnost je nešto drugačija. 



Često se dešava baš suprotno: žena oduzima energiju muškarcu, ponaša se kao energetski vampir. Muškarca to iscrpljuje i pada u depresiju. Takve veze se, prije ili kasnije, raskinu. Normalne odnose treba graditi drugačije: ako uzmete nešto, pokušajte da zauzvrat nešto približno date. 

Dakle, ukoliko mislite da sa ženom nemate polet i radost, nego umor onda je ovo prvi signal da ste zaglavili sa pogrešnom ženom.  Pitanje 2: Da li postoji nešto zbog čega iznova sve više volim ovu ženu? Pažljivo razmislite o ovom pitanju. 

Svuda se promoviše ideja da treba voljeti eto samo tako. Žene imaju neke zahtjeve koje muškarac treba da ispuni i uz to da ih voli. Razmislite šta je to u vašoj ženi zbog čega ste spremni da je svaki dan sve više volite. Možda je sjajna majka, možda je jako brižna, možda vam jednostavno grije srce. 

U pitanju može biti bilo kakva sitnica koja na prvi pogled izgleda beznačajno. Ipak razmislite, ukoliko postoji bar nekoliko sitnica sa kojima možete odgovoriti na ovo pitanje, onda je sve u redu. 

Ukoliko vam je teško da navede jednu ili dve stvari, onda je to znak da vjerovatno niste sa pravom ženom za vas. U tom slučaju, više je fer da se raziđete i da svako pronađe svog saputnika koji će mu zaista biti posebna osoba u životu.

Pokreće Blogger.