Ljubavna astro analiza do 05.06: Škorpije u ljubavnom zanosu, Ribe uzmite u obzir želje partnera

Šta vam to donosi naredna sedmica na polju ljubavi, pogledajte. Pred vama je detaljna ljubavna astro analiza, za svaki znak Zodijaka ponaosob. 


Ovan: Ljubav vam se čini daleko. Uz to mogući su određeni sukobi za bliskim ljudima, koji će vam pormjeniti percepciju nekih stvari u životu. Oni koji su zauzeti budite malo više tolerantni. Oni koji su slobodni, posvetite se sebi, planirajte putovanja i uživajte uz opuštene filmove. 

Bik: U narednoj nedelji na polju ljubavi moguće su neke promjene, ali povoljne po vas. Naredna nedelja takođe može da vam donese ili nagovjesti događaje vezane za prinovu. Oni koji su u vezama, ako ne dostignete ono za čim težite, nemojte ni boriti za nešto što nema smisla. 



Nema potrebe za ishitrenim reakcijama, pokažite na miran način šta osjećate.  Blizanci: Mogući su jako zanimljivi kontkati i poznanstva. Razlog može biti rođendani, zabave ili neka okupljanja. Iako ćete imati dobre prilike da upoznajete druge ljudi, bićete sumnjičavi, jer ste postali dosta realniji. 

Kako god, imaćete dosta poziva i predloga koji će vam donijeti prijatne emocije i iskustva.  Rak: U narednim danima vi ćete se osjećate srećno i zadovoljno. Vodićete dosta razgovora na temu ljubavi sa drugim ljudima. 



Sa voljenom osobom bićete spremni da podjelite sve. Oni koji su sami, izlazite sve češće i prepustite se uživanju. Lav: Moguće je da ćete biti razdvojeni od partnera iz više razloga. Jedan od tih razloga jeste što ćete više vremena provoditi za poznanicima, nego sa partnerom. 

Potrebno je da napravite balans. Takođe, mogući su sukobi sa bliskim ljudima, jer će smatrati da im se previše mješate u život. Moguće je da ćete naići na kritike. Djevica: Vaš ljubavni odnos u narednim danima, ponekad će vam izgledati kao da se penjate na najveće brdo. 

Biće puno događaja koji će tražiti dosta volje, upornosti, strpljenja i enegrije. Imaćete prilike da osjetite dobre ljubavne čari. Sve u svemu pred vama je šarena sedmica kada je ljubav u pitanju.  Vaga: Bićete u prilici da donosite odluke koje će moći da utiču na vaš ljubavni i porodični život. 

Naravno, vi ste ti koji odlučujete o promjenama i da li ste spremni na neku odluku. Čuvajte svoj ljubavni i porodični život, i postupajte sa mirom i skladom.  Škorpija: Imaćete potrebu da živite ljubav kao iz bajke, ali nemojte pretjerivati u tome. Bićete čak spremni da zapostavite i druga područja života.

Naredna sedmica najavljuje i važan događaj u životu vaše voljene osobe, pa ste ushićeni oko spremanja poklona ili iznenađenja. Bićete jako motivisani kada je ljubav u pitanju.  Strijelac: Zračićete šarmom i na osnovu istog popraviti dosta odnosa među kojima je bila distanca. 

Partner i vi ćete se međusobno podržavati. Naredni dani će za vas biti upamćeni i po dosta više strasti i pomalo ljubomore, koja će biti slatka jer nije pretjerana.  Jarac: Pred vama su dani bogati izlascima i događajima kod vaših rođaka, porodice i prijatelja. Mnogi od vas će poboljšati svoj ljubavni život i sresti dosta zanimljivih lica. 

Moguća su i zaljubljivanja. Nemojte biti skloni nikakvim obećavanjima, jer će dinamika vašeg života usporiti mogućnost da ih ostvarite. Vodolija: Budite spremni da u narednim danima podvučete jasnu granicu između prošlosti i sadašnjosti. 

Budite blagi u odnosu sa voljenom osobom i pokušajte da sve negativne emocije stavite po strani.  Oni koji su spremni da prihvate kompromis, imaće više prilike i da uživaju u skladu.  Ribe: Naredna nedelja će za vas biti povoljna kada je ljubav u pitanju. 

Uspjećete da održite razumijevanje sa svojim supružnikom.  Možda ćete biti diskretniji nego inače i imati potrebu da samo u okviru doma budete sa partnerom. Ipak uzmite i njihove potrebe u obzir i pitajte šta bi oni željeli.

Pokreće Blogger.