Kako da Univerzum radi za vas - Kada imate mjeru i zahvalni ste, tada ćete vidjeti promjene

Za skromnost se kaže da je prava vrlina i da je ne može posjedovati svako. Biti zadovoljan sa svim što imaš u današnjem svijetu, postaje sve teže. 


Vjerovatno poznajte osobu kojoj skromnost nije jača strana i koliko god da ima, njoj nešto nedostaje. Kada bolje pogledate, zapravo da osoba ima sve, a nezadovoljna je. Stalno je spremna gledati okolo za nečim drugim, i uvidjeti šta ona to nema. 

Zapravo, pravo žensko nezadovoljtsvo leži u stanju poremećenog osjećaja mjere. Žene su skolne da ne doživljavaju radost na pravi način, budu nezadovoljne i ne uživaju u onome što one zapravo jesu. Ona takvo stanje prenosi u budućnost, trči ispred univerzuma i događaja i traži više i bolje. 



Jednostavno je, voljena, srećna i isupnjena žena može biti ne u dvorcu, već u skromnom domu. Živi u trenutku, zadovoljna je i ispunjena onim što ima, ne treba joj nikakv dvorac da bi bila srećna. Činjenica je da nam Univerzum da onoliko koliko nam je potrebno, onoliko koliko smo u stanju da izdržimo i koristimo sa zadovoljstvom i radošću. 

Sve preko toga su obilja i dodatna zadovoljstva. Kada žena prestane da na stvari gleda realno i na sve što ima, i što joj je dato, ona počinje da bude nazadovoljna. Umorna je, nema energije, vidi samo loše. Svoju energiju pogrešno usmjerava, a u blagoslovima ne zna uživati i što je najgore, ne cijeni ih.



Kod mudre žene to nije slučaj. Ona itekako zna da cijeni i uživa u onome što ima. Osjećaj imanja za mudru ženu je najveća odlika spokoja i sreće. Univerzum je tu za sve nas, ali morate znati kako isti funkcioniše. Kada prestanete da cijenite i uživate u svemu što imate, i na to gledate kao na rutinu, to vas Univerzum više opominje. 

Umjesto da doživljavate sreću zbog nekih stvari vi ih podrazumijevate. Važno je da imate osjećaj mjere u svemu. U emocijama, međuljudskim odnosima, željama, potrebama itd. Kada to naučite i počnete da primjenjujete, svjedočićete dobrim djelima Univerzuma. 

Stanite i razmislite šta sve imate, uživajte i budite srećne. Budite zahvalni na svemu što imate i ponašajte se kao da vam ništa više ne treba. Tada ćete samo svjedočiti novim manifestacijama i blagodatima Univerzuma.

Pokreće Blogger.