Istine o svakom znaku Zodijaka: Lavovi su sebični - Rakovi velike kukavice

Niko od nas nije savršen, svi imamo mane. Ali moguće je izbjeći nevolje prilikom upoznavanja osobe ukoliko znate nešto o njenom horoskopskom znaku. Otkrićemo vam listu najvažnijih mana svih znakova horoskopa. 


Ovan: Ovnove karakteriše uobraženost. Oni misle da svoj posao rade najbolje, ali zapravo oni svoj posao rade haotično i pomalo nemarno. Oni ne mogu da ne rade, pa često preuzimaju previše poslova na sebe i na kraju ih ne urade dobro ili ih uopšte ne završe. 

Bik: Bik je ekstremno tvrdoglav i sa njim bilo kakav odnos može biti naporan. Ukoliko su sigurni u nešto, jako teško će saslušati vaše molbe i argumente. Blizanci:  Sve što vam oni kažu trebate da provjerite. Dvoličnost je dio njihove ličnosti. 



Oni će lako izdati čak i najbližu osobu, ako od toga imaju korist. Opasno je to što su šarmantni i lako osvajaju ljude. Rak:  Glavne mane raka su neodlučnost i slaba volja. Oni neće zauzimati svoj stav i ulaziti u sukobe, čak i ako su sigurni da su 100% u pravu. 

Cijene zajednicu, pravi su porodični ljudi, ali ponekad malo dosadni. Lav: Nepoznato je odakle lavovima tolika količina samouvjerenosti – tolika da im to postaje mana. Odlični su partneri dok njima to odgovara. 



Konfiliktni su ukoliko radite i mislite različito od njih, a ukoliko ste u skladu sa njima – onda neće biti problema. Djevice: Perfekcionisti koji sebe smatraju boljim i pametnijim od svih drugih. Vječito su spremni da kritikuju druge. 

Jako im je važno da druge isprave i ukažu im na njihove nedostatke i greške, iako ih rijetko ko pita za savjet. Vage: Veliki su poznavaoci umjetnosti, mentalno su čvrsti i dobro organizovani znakovi zodijaka. Njihov problem je što im je znanje često površno. 

Nikad se ne zna šta im je na umu, a odnose grade u odnosu na to da li oni imaju korist od toga. Škorpije: Najopasniji znak za emotivnu vezu. Lako i bez problema povrijeđuju ljude. Uvijek znaju prepoznati tuđe slabosti i oštri su na riječima. Vaša bol značiće njihovo zadovoljstvo. 

Strijelac: Gnjavatori koji uvijek sebe smatraju ispravnim – jer oni su najpametniji. Partnere i prijatelje biraju među slabijim od sebe. Oni vas neće povrijediti ili izdati, ali žele da im se divite bar nekoliko puta dnevno. Ukoliko to ne činite jednostavno će otići. 

Jarac: Veliki pesimisti zodijaka. Vječito su nezadovoljni i uvijek pronalaze nedostatke. Često kritikuju i mnogo sumnjaju u sebe. Vodolija Naivni su i emocionalni – toliko da im to postaje mana. Bez obzira na uzrast, ostaju isti – lako ih je prevariti i povrijediti. 

Ribe: Žive u svom svijetu bajki. Nisu u stanju da podnesu nepravdu. Ne daju svima da im priđu i život sa njima je jako težak. Otkrili smo vam mane svakog znaka. Budite ih svjesni i neka vam ovo pomogne da rastete i razvijate se u životu.

Pokreće Blogger.