Djevice ne trpe nered - Vodolije ne mare za nečistoću: Najneuredniji znakovi Zodijaka

Svaki znak zodijaka ima svoje vrline i mane. Pa shodno tome spremni smo da procjenjujemo ličnost shodno znaku zodijaka kojem pripada. 


Postoje brojne specifičnosti kada su horoskopski znaci u pitanju, danas ćemo govoriti o urednosti i čistoći. Koji je to znak jako uredan, a koji sa druge strane samo čeka da nešto posrpremi u ćošak ili na stolicu sa već odloženim stvarima. 

Prema posmatranju i poznavanju svakog znaka neki se izdvajaju kao malo vrijedniji, dok drugi malo nemariniji. Tako se smatra da Stijelac i Ovan uzimaju usisvač i krpu u ruke i najbolje očiste stan kada se dobro iznerviraju. Sa druge strane Djevice i Škorpije koje su poznate po svojoj preciznosti i perfekcionizmu inače, trude se da sve oko njih blista. 



Kuća, radno mjesto, automobil sve mora da bude pod konac. Oni jednostavno ne mogu da funkcionišu ukoliko je oko njih nered. Za Blizance je sprecifično njihova volja da urade sve odjednom. U jednoj mahu žele da kuvaju ručak, i da usisavaju sporednu prostoriju. 

Neki bi rekli samo čekaju da im posao što prije isklizne iz ruke. Kada se radi više stvari istovremeno, naravno da kvalitet posla trpi. Jarčevi su više posvećeni drugim stvarima. Oni će prije izabrati da se zabave, nego da nešto očiste. 



Isto tako, kada spremaju večeru u stanju su da uprljaju čitavu kuhinju, a da se pritom kasnije ne ometaju da li je sve idelano čisto. Takođe, kada brišu prašinu, stvari koje trebaju da vrate na police ne moraju da budu ponovo isto poredane, bitno je samo da su tu. 

Vodolije važe za kreativne ličnosti. Njima neće biti pretjerano bitno ako nešto slikaju, što je kist pao na pod. Prilikom sadnje cvijeća, razbacana zemlja im isto ne predstavlja glavobolju. Jednostavno, oni vole da uživaju u procesu onoga što rade, a ne da se zamaraju neredom oko sebe. 

Bikovi vole red ali u nekom drugom smislu. Urednost ne mora da bude nužna kod njih. Ukoliko se kod njih ukaže prilika za nekim važnim poslom, oni će svakako ići da je iskoriste, ne misleći jesu ostavili neki nered iza sebe. 

Ribe, Rakovi i Lavovi ako u tom trenutku imaju volju da sređuju, čiste i peru oni će to učiniti. Ukoliko se njima nešto ne radi u tom trenutku, oni sebe neće forisirati. Kad im se radi rade, kada im se ne radi oni jednostavno ni neće.

Pokreće Blogger.