Težak period pun prepreka: 3 znaka Zodijaka do kraja 2022. godine čeka težak period

Prema astrolozima položaj planeta je jako važan i može da utiče na sve segmente našeg života. 


Svaka planeta je zadužena za nešto određeno i kako se svaka kreće kroz 12 znakova zodijaka one preuzimaju i dikitiraju smjernice tog znaka. Astrolozi su iznijeli neka svoja predviđanja do kraja 2022. godine i odredili koji će znakovi biti u prvim redovima kada su izazovi u pitanju. 

Ukoliko ste vi među njima, to ne znači da nećete biti srećni i ispunjeni, nego da su mogući određeni izazovi, ali ne sumnjamo da ćete se izboriti onako kako treba. Evo koja su to tri znaka zodijaka koja mogu naići na izazove i teže periode do kraja godine: 



Vaga: Za vas je ovo godina istine. Zbog prelaska Venere u retrogradno stanje koje se desilo, početkom godine ste morali da se suočite sa ljudima i nekim stvarima iz prošlosti. Kada naiđu trenuci napetosti spremni ste da osjećanja sakrijete iza svoje maske povučenosti i racionalnosti, ali to nije najbolji izbor za vas. 

Tri glavna retrogradna Merkura u toku godine biće usmjerena na ovaj znak. Moguće su poteškoće u komunikaciji pa shodno tome kada razgovarate, govorite isključivo istinu jer vaše riječi mogu biti pogrešno protumačene. 



Takođe, pojavom retrogradnog Plutona moguća su nestabilna osjećanja. Ovaj period možete očekivati od kraja aprila pa do polovine oktobra. Dok retrogradni Merkur izaziva pretežno materijalne problme, planeta Pluton je suptilnija i dublja. 

Važno je da znate da na kakve god izazove da naiđete, ostanete pozitivni jer će vas istina koju spoznate voditi ka odličnoj 2023. godini.  Lav: Za lavove bi bilo važno da uče i izvuku poentu iz izazova koji im univerzum šalje. Moguće je da će vas nadolazeći izazovi pomalo uzdrmati, ali postaćete samo jači i svijesniji sebe. 

Sva četiri godišnja pomračenja biće u vašem znaku. Odmah nakon prvog ciklusa pomračenja susrešćete se i sa retrogradnim Merkurom. Ne birinite se puno, već to vrijeme iskoristite da vježbate kako da budete pažljiviji u komunikaciji. 

Vrijeme za rad na sebi. Iako niste osoba koja voli da stoji u mjestu, do kraja 2022. godine budite spremni na to. Prikupljajte iskustva od ove godine, naučite da manje pričate o sebi i da se više poštujete. Takođe, budite spremni da učite nešto novo, kasnije vam to može koristiti. 

Vodolija: Ovo može biti vaša godina gdje ćete bolje razumijeti i spoznati neke stvari. Iako na teži način, ali do kraja godine moguće da ćete usvojiti nova saznanja. Saturn je planeta koja će vam donijeti koristi kada je vaša produktivnost u pitanju. 

Takođe, i vas će pratiti sva četiti pomračenja ove godine i retrogradni Merkur. Vaša energija je odlična kombinacija intuicije Ribe i zanosa Jarca. Tako da je moguće kada naiđete na izazov da reagujete burno i implusivno. Iskoristite svoja iskustva, potrudite se da bolje upoznate druge, ali i sebe. Kada vam se jave negativne emocije, pokušajte da ih usmjerite u akciju koja će vam biti od pomoći.

Pokreće Blogger.