Muškarca najviše nervira kada ga poredite sa bivšim - 14 stvari kod žena koje muškarce nerviraju

Bez obzira koliko volite svog partnera i koliko on voli vas, ponekad nije lako izdržati u vezi i održati skladan odnos. 


Muškarci su spremni preći preko mnogih stvari i oprostiti mnogo toga ženi koju vole, ali postoje neke stvari koje ih jako nerviraju, a koje većina žena radi. Ako želite izbjeći nesuglasice sa svojim partnerom i održati skladan odnos, pokušajte da ih izbjegavate. 

1. Kada se uvijek i sa svime slažete; Muškarci vole žene koje imaju svoj stav i ne plaše se da ga izraze. Zato nemojte uvijek da klimate glavom i da se slažete sa svime što on kaže već kažite ono šta mislite. 2. Ako nemate nikakva interesovanja; Žena ne smije zaboraviti na sebe i svoja interesovanja. 



Budete li cijeli svoj život posvetili muškarcu brzo ćete mu dosaditi. 3. Stalno pričate o braku; Nema potrebe da svom partneru stalno pričate o braku i nagovještavate mu kako želite osnovati porodicu sa njim. Ako muškarac želi da vas ženi on će to učiniti, a ako ne želi, nije vrijedan vaše pažnje ni truda. 

4. Kada plačete za sitnicu; Muškarce jako nervira kada žene plaču za svaku sitnicu ili bez ikakvog razloga. Muškarci misle da žene na taj način pokušavaju manipulisati sa njima. 5. Nesigurnost i iskompleksiranost; Muškarci ne vole kada žena nije sigurna u sebe i kada sebi uvijek pronalazi neku manu. 



Nemate razloga da se stidite svoga tijela, a ako vam se već nešto ne sviđa pokušajte to promijeniti. 6. Besmislene poruke i pozivi; Muškarce jako nervira kada ih svaki minut zovete za svaku sitnicu i pišete poruke. Pišite i zovite samo ako vam nešto zaista treba ili ako je nešto jako važno. 7. Kada ogovarate; 

Muškarci ne vole slušati svaki detalj vašeg razgovora sa vašom prijateljicom. To ga uopšte ne zanima. 8. Kada ne znate šta želite; Svaki muškarac će rado učiniti sve za ženu koju voli, ali će se jako iznervirati ako žena ne zna šta želi i šta će je usrećiti. 

Ako vi to ne znate kako on da zna. 9. Kada ga poredite sa bivšim; Ovo nikako ne biste trebali raditi čak i kada vas muškarac naljuti. Time nećete ništa postići samo možete izazvati još veću svađu. 10. Nedostatak povjerenja; Jako je važno da naučite vjerovati svom muškarcu, a ne da kontrolišete svaki njegov korak. 

Ako vam muškarac ne daje ni jedan razlog da sumnjate u njega, nema razloga za nepovjerenje. 11. Kada flertujete sa drugim; Kako biste se vi osjećali da vaš muškarac flertuje sa drugom ženom u vašem prisustvu? I muškarac će se osjećati isto. 

Nemojte pokušavati da ga napravite ljubomornim na ovaj način. 12. Kada ga ignorišete; Ako vas je muškarac na neki način povrijedio nemojte ćutati i čekati da sam shvati šta je napravio već mu jasno recite šta vas je to povrijedilo. 13. Kada iznosiš detalje o vašoj vezi; Nemojte sa svojim prijateljima ili porodicom pričati o detaljima vaše veze. 

Neke stvari u vezi se tiču samo vas dvoje i niko drugi ne bi trebao da ih zna. Nemojte se žaliti na njega svaki put kada se malo posvađate. Vi ćete se pomiriti i zaboraviti na svađu, ali bi drugi mogli promijeniti mišljenje o njemu. 

14. Kada želite da se promijeni; Ako ste već izabrali muškarca i volite ga, zašto želite da ga mijenjate? Ako vam se ne sviđa nešto kod njega nemojte pokušavati to da promijenite. Ili ga prihvatite takvog kakav jeste ili tražite drugoga.

Pokreće Blogger.