Merkur u Ribama do 27.03. - Ovnovi vjerujte intuiciji, Škorpiji moguća nova ljubav

Planeta Merkur je 09. marta ušla u znak Riba i boraviće u ovom znaku do 27. marta. 


Pripremite se na mnogo kreativnosti, pojačanu intuiciju i divlje snove. Merkur je planeta uma, komunikacija i poslovanja pa je jako važno da u ovom periodu obratite posebnu pažnju na to. Kako će ovaj tranzit uticati na vaš znak pogledajte u nastavku. 

Ovan: Ovo je periodu u kome će vaša intuicija biti intenzivna i pojačana. Dok razmišljate o porukama koje primate, iskoristite ovo vrijeme da razmislite o tome šta biste željeli izgraditi u narednoj godini, a čega treba da se oslobodite. Bik: Vaš društveni život bi mogao biti jako dobar sa puno zabave i smijeha.



U ovom peridu biste mogli upoznati mnogo novih zanimljivih ljudi, ali ćete takođe provesti jako lijepo vrijeme sa svojim prijateljima i bližnjima. Blizanci: Ovaj period bi mogao biti jako povoljna za vašu karijeru. Ne samo da ćete tražiti strategiju za promjenu karijere i pokretanje prema svojim ambicijama, već ćete imati i sreću u komunikaciji na svojoj strani.

Iskoristite svojuinteligenciju da stignete tamo gdje želite. Rak: Riješite e svega onoga što vas sputava, iskoristite nove percepcije, ideje i mudrosti koje ste stekli. Ako iskoristite dan i razmislite o novim načinima razmišljanja, mogli biste zaista promijeniti svoj život. 



Provedite neko vrijeme opuštajući se uz neku dobru knjigu ili edukativni program. Lav: Ono što dajete, primate i dijelite mogle bi biti vruće teme razgovora u narednim sedmicamai moglo bi čak moglo dovesti do važnih ponovnih pregovora o tome gdje stojite vi i poslovni ili romantični partner. Djevica: Dogovori, obaveze i pregovori će vam biti u prvom planu. 

U narednim sedmicama, ne samo da ćete imati pobjednički dodir da autentičnije komunicirate s drugima i da vas javnost dobro primi, već ćete se pobrinuti i da se viđate oči u oči. Iskoristite ovu energiju da pravite dugoročne planove i radite kao tim. 

Vaga: U vašem poslovnom životu postaje sve više posla. Mogli biste raditi na novom projektu vezanom za komunikaciju za svog poslodavca, učiti nove vještine ili čak biti na sastancima! Koristite svoj intelekt da žonglirate svojim prioritetima. 

Ako ste bez posla i želite da se prebacite na novi posao ili ste slobodni i željni novih klijenata, izađite i razgovarajte i prošetajte. Škorpija: Ovo bi mogao biti jako povoljan period za vaš ljubavni život. Na pomolu su nova poznanstva iz kojih bi mogla da se razvije jedna lijepa ljubavna priča. 

Prepustite se svojim emocijama i uživajte u periodu koji je pred vama. Strijelac: Strijelčevi će se u ovom periodu posvetiti svojoj porodici i rješavaju nekih jako važnih porodičnih pitanja. Neki od pripadnika ovog znaka bi mogli razmišljati o selidbi ili renovranju kuće. 

Jarac: Ovo će biti jako povoljan mjesec za vas jer će vape komunikacione vještine biti na jednom posebnom nivou. Iskoristite ovaj period za pregovore o važnim stvarima jer bi vam mnoge stvari mogle ići na ruku i završiti se u vašu korist. Vodolija: osobe rođene u znaku Vodolije bis e u ovom periodu trebale posvetiti rješavaju svog finansijskog pitanja. 

Analizirajte svoje finaksijsko stanje i napravite jasan plan za dalje. Ribe: Za osobe rođene u znaku Ribe ovo će biti povoljan periodu kako u privatnom životu tako i u karijeri. Vaše komunikacione vještine će biti jako dobre što će vam omogućiti da vodite dobre pregovore i donesete dobre odluke.

Pokreće Blogger.