Ženska privlačnost je jaka samo kad je prirodna i spontana: 9 tajni žena kojima je teško odoljeti

"Ženska privlačnost je jaka samo kad je prirodna i spontana" Merlin Monro 


Ne postoji način da na silu privučete muškarca ako mu se bar malo ne sviđate, ali možete postati žena kojoj ni jedan muškarac neće moći odoljeti. Ako želite povećati svoju privlačnost i postati privlačna žena, prvo morate znati šta znači privlačnost. 

1. Privlačnost žene dolazi iznutra; Nikakva odjeća ni skup nakit vas neće učiniti privlačnom ženom. Na daj način možete privući pažnju na sebe, ali je nećete zadržati. Privlačnost žene dolazi iznutra. Ono što žena nosi u sebi privlači pripadnike suprotnog pola. 



Fizički izgled jeste važan, ali je u poređenju sa ženskom unutrašnom ljepotom potpuno nebitan. 2. Privlačnost je unutrašnje stanje, to je dar, to je sposobnost da sebe i svoju jedinstvenu prirodu. Ako zračite svjetlost, privući ćete svjetlost ka sebi, ali i pripadnike jačeg pola. 

3. Privlačnost je energija, ali prije svega zdrava energija. Žena uvijek mora da radi na jačanju svoje ženske energije jer je to jako važno za njenu privlačnost. 4. Privlačnost je harizma, to je snaga koju žena nosi u sebi, njena mudrost i strast. 



Pored harizmatičnih žena muškarcima nikada nije dosadno, zato će uvijek svoju pažnju usmjeriti na njih. Ako u ženi nema harizme i šarma ona će teško privući pažnju na sebe. 5. Privlačnost je samopouzdanje. 

Žene koje su sigurne u sebe koje su pune samopouzdanja su privlačnije od ostalih. Kada niste sigurni u sebe, kada se stalno sklanjate i krijete, ne možete sebi ni dati priliku da vas neko primijeti. Zato nemojte da se plašite, budite sigurne u sebe i pokažite samopouzdanje. 6. Privlačnost je ljubaznost. Ni jednom muškarcu nisu privlačne nekulturne, drske i arogantne žene. 

Muškarci vole ljubazne, vesele i nasmijane žene. Takve žene privlače pažnju gdje god da se nađu. 7. Privlačnost je strast. Ako žena ima razvijenu strast prema nečemu, ako radi ono što je usrećuje i što u njoj budi radost, ona će uvijek privući pažnju ljudi. 

Takve žene sijaju jednom posebnom svjetlošću koju je nemoguće ne primjetiti. 8. Privlačnost se odnosi na tajnovitost i misteriju. Žene koje ne otkrivaju mnogo o sebi, koje su tajanstvene i misteriozne su uvijek privlačnije muškarcima. Kada je žena tajanstvena ona u muškarcu budi želju da je bolje upozna i da provede više vremena sa njim.

9. Privlačnost je takođe lijepo ponašanje i maniri. Nećete privući pažnju ako se glasno smijete i psujete. Ako se tako ponašate svi će vas samo izbjegavati. Kulturne žene koje posjeduju lijepe manire i znaju kako da se ponašaju u svakoj prilici su uvijek privlačne muškarcima.

Pokreće Blogger.