Sezona Riba do 20.03. - Blizanci fokusirajte se na posao, Lavovi ne plašite se izraziti svoje želje

Prelaskom Sunca iz znaka Vodolije u znak Riba 19. februara, konačno nam je počela sezona Riba koja će trajati sve do 20. marta kada se Sunce seli u Ovna. 


Ribe su poznate kao veliki sanjari, a upravo takvi bi svi trebali biti u sezoni Riba. Ovo je savršen period da pobjegnete u svoj svijet mašte i pustite mašti na volju. Ovo je period u kome ćemo se osjećati jako sentimentalno. Postoji mogućnost da nam se neke stvari iz prošlosti vrate na naplatu. 

Zima je na izmaku, proljeće je odmah iza ugla, a sezona Riba je tu da vam pomogne da se pripremite za sljedeću veliku stvar. Budite otvoreni i suosjećajni, širite ljubav i dozvolite sebi da budete voljeni. Ovan: Ovo je vrijeme za odmor i opuštanje. 



Vrijeme je da malo usporite i da dozvolite sebi da se malo odmorite. Zapamtite da je odmor jako važan zato dozvolite sebi da se odmorite i napunite baterije. Bik: Ovo je periodu kada treba da se posvetite svom društvenom životu i provepodite više vremena sa svojim prijateljima i porodicom. 

Do kraja sezone Riba vaš društveni život bi se mogao u velikoj mjeri popraviti, ali i promijeniti. Blizanci: U ovom periodu će sve oči biti uprte u vas posebno kada je u pitanju vaša karijera. Ako želite da budete nagrađeni za svoj rad ili da dobijete unaprjeđenje moraćete se više potruditi. 



Nemojte se plašiti da sanjate veliko, ali se potrudite da ostvarite svoje snove. Rak: Rak, ova sezona vas gura iz vaše zone udobnosti i inspiriše vas da težite većim i boljim stvarima. Možda drugačije gledate na stvari koje mogu u potpunosti biti u suprotnosti s vašim stavovima, ali ipak je dobra ideja da ostanete objektivni i ne dozvolite da vas oblačna energija Riba zavede. 

Lav: U ovom periodu ćete biti fokusirani na ispunjavanje vaših potreba i želja. Važno je da postavite jasne granice i vašim odnosima ako želite da vaši odnosi traju. Nemojte se plašiti izraziti svoje želje. Djevica: Sezona Riba je vezana za partnerstva pa je ovo odličan period da se otvorite za nove ljubavi i veze. 

Odvojite vrijeme da odgovorite na svoje potrebe kada je u pitanju vaš ljubavni život. Vaga: Ovo je period kada biste trebali biti nježniji prema sebi, ali i prema svom partneru. Zato pustite mašti na volju, napravite romantičnu atmosferu i posvetite se partneru. 

Škorpija: Sezona Riba unosi romantiku u vaš život i donosi vam inspiraciju za nove veze. Neki pripadnici ovog znaka bi mogli čak obnoviti staru vezu. Ljubav je u zraku u ovom mjesecu zato iskoristite ovaj povoljan period. Strijelac: Osobe rođene u znaku Strijelca će se u ovom periodu posvetiti uređenju svog doma. 

Potrudite se da u svom domu stvorite takvu atmosferu koju želite i urdeite ga prema svojim željama i potrebama. Jarac: Jarac, možete se osećati kao da se borite da budete shvaćeni, pogotovo zato što su Ribe često nejasne. 

Bilo bi dobro da razmilite o svojim riječima prije nego što progovorite kako ne biste nikoga uvrijedili svojim riječima. Vodolija: Ako niste do sada, sada je vrijeme da počnete da štedite. Što više novca uspijete uštedjeti moći ćete kasnije više uživati. 

Pametno planirajte svoj budžet i ne trošite novac na gluposti. Ribe: Vrijeme je da počnete ostvarivati svoje snove. Budite ono što želite biti i radite ono što želite raditi. Što prije počnete da se povezujete sa svojim željama lakše ćete ih kasnije ostvariti.

Pokreće Blogger.