Pun Mjesec u Lavu 16.02. - Blizanci pazite šta pričate, Vodolije radite na vezi

Ovaj februarski pun Mjesec će se pojaviti na nebu 16. februara u znaku Lava i pomoći će nam da odbacimo sve sumnje i poradimo na svom samopouzdanju. 


Februarski pun Mjesec je još poznat i kao Snježni Mjesec, a dešava se u vatrenom znaku Lava koji voli zabavu i kome su ljubav i strast na prvom mjestu. Ovo je idealan period da se riješite nagativnog govora prema sebi, sumnje u sebe i nesigurnosti koja vas sprječava da pokažete sebe u najboljem svjetlu.

Budite glasni i ponosni na svoje želje i ne plašite se reći šta želite. Pogledajmo kako će ovaj pun Mjesec uticati na svaki znak Zodijaka. Ovan: Ovaj pun mjesec obasjava vas inspiracijom koja će donijeti novu energiju u vaš ljubavni život, strastvene projekte i kreativne poduhvate. 



Budite sigurni i hrabri kada tražite ono što želite i nemojte se plašiti da pokažete ono što osjećate. Bik: Ovaj pun Mjesec će obasjati vaš dom iu porodične odnose. Do sada ste se uglavnom fokusirali na svoju karijeru, ali je došlo vrijeme da stavite svoju porodicu na prvo mjesto. 

Blizanci: Vi ste osoba koja lako dospije u centar pažnje i nije vam teško privući pažnju kada to želite. Sada je vrijeme da otvoreno podijelite svoje kreativne ideje i budete sigurni u ono što želite reći, ali budite oprezni sa svojim riječima. 



Rak:Ovaj pun Mjesec obasjava vašu kuću novca i traži od vas da uložite malo u sebe. Unesite malo zabave u svoj život i posvetite se sebi. Možda je sada odličan period da se počastite sa nečim što odavno želite. Lav:Ovaj pun Mjesec se dešava u vašem znaku. Kada u potpunosti prihvatite svoje samopouzdanje i autentičnost bićete nezaustavljivi. 

Pokažite ono što imate bez straha i suzdržavanja. Djevica: Ovaj pun mjesec pršti optimizmom i iznenađenjima. Nemojte uvijek biti tako strogii logični i dozvolite sebi malo da sanjate. Maštanje o životu koji želite je prvi korak u njegovom manifestovanju u stvarnost , zato se prepustite svojim najsanjivijim mislima i izgubite se u magiji svog unutrašnjeg svijeta. 

Vaga: Ovo će biti odličan period da obnovite neke svoje ideje i postavite nove ciljeve. Okružite se ljudima koji dijele vaše mišljenje i moći ćete uspješno završiti sve svoje projekte. Budite otvoreni za saradnju i saslušajte savjete drugih ljudi. 

Škorpija: Ovaj pun Mjesec obasjava vašu karijeru pa je sada pravo vrijeme da privučete pažnju pravih ljudi. Nađite izgovor da se povežete sa svojim nadređenima i pokažite im sposobnosti koje posjedujete. Strijelac: Ovaj pun Mjesec će osvijetliti ono u šta vjerujete. 

U poslednje vrijeme mnogo radite i proučavate, a sada bi se sav vaš trud mogao isplatiti. Obavezno podijelite svoja otkrića sa drugima. Jarac: Očistite sve što vas sprečava da pristupite svojoj najdubljoj istini i želji u odnosima. 

Posvetite se svom partneru i uživajte u vremenu koje provodite skupa. Samo tako ćete ućiniti svoj odnos smislenijim i jačim. Vodolija: Vrijeme je da pojačate strast u vašoj vezi. Posvetite joj se sa mnogo entuzijazma. Ovo će biti period u kome će bitimnogo prilika za uzbuđenja i rast. 

Nemojte ih propustiti jer vam mogu mnogo pomoći u jačanju veze. Ribe: Nemojte se iznenaditi ako se neki vaši planovi ne budu odvijali onako kako ste planirali. Budite otvoreni na promjene i prilagođavanja dok obavljate svoje svakodnevne obaveze.

Pokreće Blogger.