Partner treba da budi ono najbolje u vama - 8 znakova da vaš partner nije vaša srodna duša

Iako svi žele naći svog savršenog parnera i imati srećnu vezu, ne uspiju svi pronaći svoju srodnu dušu. Kada sretnete svoju srodnu dušu to je osoba koju jednostavno prepoznate među hiljadu drugih.


Međutim, ponekad možemo biti toliko zaslijepljeni ljubavlju i vjerujemo da smo našli svoju srodnu dušu, ali kasnije shvatimo da smo pogriješili. U ljubavi moramo biti oprezni i ne dozvoliti da nas uvijek vodi samo naše srce i naša osjećanja. 

Trebamo malo uključiti mozak kako bismo poštedjeli sebe pogrešnih izbora. Ako imate neke sumnje u vezi svog partnera i počinjete sumnjati u to da li je on vaša srodna duša, ovih osam znakova vam mogu pomoći da shvatite da li ste napravili pravi izbor. 



1. Ne budi ono najbolje u vama; Vaš partner treba da budi ono najbolje u vama. On vas podstiče da rastete i da postanete bolja osoba. Ako to nije slučaj vjerovatno ste u vezi sa pogrešnom osobom. 2. Vaša budućnost izgleda nejasna; Kada pronađete svoju srodnu dušu lako možete vidjeti sebe u budućnosti pored te osobe. 

Možete bez straha sjesti i razgovarati o svojim budućim planovima i idejama. Ukoliko to nije slučaj i ukoliko ne možete zamisliti svoju budućnost sa osobom koja je pored vas, ta osoba sigurno nije vaša srodna duša. 



3. Živite odvojene živote; Kada nađete svoju srodnu dušu vi nekako živite na istoj talasnoj dužini. Imate mnogo zajedničkih stavova i životnih ciljeva. Jednostavno vas dvoje idete u istom smijeru. Ako vi i vaš partner živitite život svako za sebe i ne uključujete jedno drugu u svoje živote, u vezi ste sa pogrešnom osobom. 

4. Ne možete mu u potpunosti vjerovati; Ako ne možete u potpunosti vjerovati svom partneru to je veliki problem. Kada nađete svoju srodnu dušu vi joj možete slijepo vjerovati bez i malo straha. 5. Imate osjećaj da vam nešto nedostaje; Kada nađete svoju srodni dušu imaćete osjećaj da je u vašem životu sve na svom mjestu. 

Ako konstantno imate osjećaj da vam nešto nedostaje u vezi, vi ste u vezi sa pogrešnom osobom. 6. Ne možete otvoreno razgovarati; Ako ne možete otvoreno razgovarati sa svojim partnerom o svemu što vas muči i o svojim osjećanjima, vaš partner nije vaša srodna duša. 

Pored srodne duše možete biti otvoreni i reći sve što želite bez i malo straha. 7. Nemate njegovu podršku; Srodne duše su uvijek najveća podrška jedno drugome. Vaša srodna duša cijeni vaše mišljenje i prihvata vas i podržava čak i kada pogriješite. 

Sa svojom srodnom dušom možete razgovarati o bilo čemu bez straha da ćete biti osuđivani. Ako to nije slučaj napravili ste pogrešan izbor. 8. Ponekad zamišljate sebe sa nekim drugim; Ako sa vremena na vrijeme razmišljate o tome kako bi vaša veza izgledala da ste sa nekim drugim, onda definitisvno niste u vezi sa svojom srodnom dušom. 

Kada nađete svoju srodnu dušu vi ne mislite na druge ljude. Svjesni ste da niko ne može da se poredi sa vašom srodnom dušom i da je on najbolja osoba za vas.

Pokreće Blogger.