Muškarac otkrio zašto se mnogi momci igraju sa ženskim srcima - Ego im je često važniji od vas

Mnogo je muškaraca koji se poigravahju sa ženama i njihovim srcima i ne žele ozbiljnu vezu sa njima.


Pitali smo muškarce zbog čega to rade i zašto se poigravaju sa ženskim osjećanjima, a odgovori koje smo dobili bi vam mogli biti od velike pomoći da prepoznate kada se muškarac samo poigrava sa vama i da shvatite zašto to rade. 

1. Hrane svoj ego; Postoje muškarci koje dozvoljavaju da ih njihov ego vodi, što ponekad može izmaći kontroli. Tada kada se muškarac poigrava sa vama on hrani svoj ego što mu daje osjećaj moći u vezi. 2. Ima nisko samopoštovanje; Nisko samopoštovanje i ego su usko povezani. 



Mnogi muškarci igraju igrice jer nisu sigurni u sebe i misle da nisu dovoljno dobri. Ako primjetite da muškarac ima problem sa samopoštovanjem možda ćete ga moći uvjeriti da je sve u redu i da ste jednaki. 

3. Novi su u ovome; Mnogi muškarci igraju igrise jer su nezreli ili nemaju mnogi iskustva u vezama. Oni ne znaju pravi način da vam se približe ili su pokupili neke jako loše fore od svojih prijatelja. 4. Želi samo da vas odvuče u krevet; Nekim muškarcima je jedini cilj da ženu odvuku u krevez. 



Tada će se koristiti raznim igricama kako bi od vas dobio ono što toliko želi. 5. Teško mu je da se otvori; Pojedinim muškarcima je lakše da se poigravaju sa vama nego da budu otvoreni i kažu ono što misle i osjećaju. Za njih je to sigurnije nego da pokažu osjećanja i ranjivost. 

6. To je neki vid samoodbrane; Mnogi muškarci koji su bili povrijeđeni u prošlosti se poigravaju sa ženama kako bi zaštitili sebe. To je za njih neki vid samoodbrane. Ako vam se taj muškarac ipak sviđa, budite strpljive sa njim, jednom će popustiti i prestati igrati igrice. 

7. To mu je zabavno; Pojedini muškarci se poigravaju sa ženama iz zabave, ali neki muškarci takođe misli da veze tako funkcionišu jer nisu navikli na drugačije. 8. Nije zainteresovan za tebe; Ako se zaiata sviđate muškarcu on se neće pogravati sa vama. Ali ako nastavi sa igricama i povrjeđuje vas, njemu jednostavno nije stalo do vas.

Pokreće Blogger.