Onog pravog sretnemo samo jednom u životu - Ali ga često izgubimo zbog gluposti

Svijet je tako pun lažnih i neiskrenih ljudi da je jako teško pronaći pravu ljubav. Čak su se i veze svele na uzajamnu korist i u njima često nema ni traga ljubavi. 


Ako ste imali sreću da upoznate svog muškarca shvatićete da je on vaš dom. Dom je osjećaj mira i spokoja, a ne četiri zida koja zatvaraju prostor. Sigurna sam da ćete jednog dana sresti muškarca od koga se nećete željeti odvojiti, koga nećete željeti ostaviti ni pod kojim okolnostima i sa kim ćete željeti dijeliti sva svoja jutra. 

Kada sretnete tog svog muškarca vidjećete da je on drugačiji od svih ostalih muškaraca koje ste ikada sreli u svom životu. Kada sretnete muškarca koji je pravi za vas shvatićete da prava ljubav zaista postoji. Sa njim ćete se razumjeti bez izgovorene riječi. 



Samo ćete se pogledati i znaćete šta ono drugo misli. Među vama će se razviti veza koju je teško opisati i koja se ne može objasniti, samo ćete znati da ste pronašli nešto što ste mislili da nikada nećete naći. Znaćete da je on vaš i sve ostalo vam više neće biti važno. 

Kada nađete svog pravog muškarca sa njim ćete moći razgovarati o svemu, moći ćete bez straha govoriti o svojim osjećanjima, moći ćete mu reći svoje tajne i svoje najveće strahove. Taj muškarac će srušiti sve zidove koje ste sagradili oko sebe, probudiće u vama emocije za koje niste ni znali da postoje. 



Vas dvoje ćete znati da ste vi dvije savršeno nesavršene osobe koje prihvataju jedna drugu sa svim svojim manama i vrlinama. Ta osobe će u sebi imati sve ono što ste oduvijek željeli i o čemu ste sanjali. Pored tog muškarca ćete postat sigurniji u sebe i znaćete da sada napokon imate nekoga na koga ćete se moći osloniti u svakom trenutku. 

Pored svog pravog muškarca ćete doživjeti stvari koje mnogi neće razumjeti, a to će za vas biti najdivniji odjećaj na svijetu. Zato kada sretnete svog pravog muškarca skupite hrabrost i ne plašite se rizika. Nemojte se suzdržavati i čekati savršen trenutak jer je možda upravo ovo taj trenutak. 

Ne dozvolite da vam ova osoba izmakne jer pravu osobu srećemo samo jednom u životu, nemojte je zbog gluposti izgubiti.

Pokreće Blogger.