Neki muškarci tek kad izgube ženu shvate šta su imali: 5 razloga zašto kasno shvate svoje greške

Pojedini muškarci tek kad izgube ženu shvate šta su imali i šta su izgubili. Tek tada shvate koliko su pogriješili i pokušavaju naći način da se ponovo povežu i pomire sa ženom koju su izgubili. 


Neki stručnjaci ističu da postoji niz razloga zbog čega se to dešava, a mi smo izdvojili samo neke od njih. 1. Konačno imaju vremena da razmisle o svom ponašanju; Često kada smo u vezi nemamo dovoljno vremena da preispitamo sebe i procijenimo svoje ponašanje. 

Kada žena više ne može da podnese ponašanje muškarca i ostavi ga, muškarac tek tada počinje da razmišlja o svom ponašanju i gdje je pogriješio. 2. Tek tada shvate da ste ozbiljni i da se ne šalite; Mnogi muškarci tek kada ih žena ostavi shvate da ona ne želi više trpiti njihovo ponašanje i da više ne želi tražiti opravdanje za njihovo loše ponašanje. 



Često tek tada muškarci shvate da treba nešto da promijene u svom ponašanju ako žele zadržati ženu pored sebe. 3. Ne može podnijeti da te vidi sa nekim drugim; Tek kada vas vide da ste srećni sa drugim muškarcem, požele da vas ponovo imaju i budu srećni sa vama. 

Oni jednostavno ne mogu da prihvate da ste krenuli dalje i zaboravili na njih. 4. Usamljen je; Ovde se često ne radi o vama već o njima, zato je jako važno ne nasjesti na ovo. Ako vam bivši dođe i kaže vam da mu nedostajete vjerovatno se osjeća usamljeno i traži nekoga ko će ublažiti njegovu usamljenost. 



5. Žele da se osjećaju da još uvijek imaju moć nad vama; Pojedini muškarci jednostavno ne vole da gube i ne žele biti ti koji su izgubili. Iako ste ga napustili, ovakav muškarac će održavati kontakt sa vama kako bi se uvjerio da još uvijek gajite osjećanja prema njemu te da još uvijek može da vas ima.

Pokreće Blogger.