Istinski odan muškarac koji ne vara posjeduje 8 osobina - Za njega ti si jedina žena na svijetu

Svaka žena ima određen tip muškarca koji im se sviđa, ali ono što svaka žena traži u muškarcu je iskrenost i odanost. 


Da li želite saznati da li ste pronašli odanog i vjernog muškarca kome možete vjerovati? Pročitajte u nastavku koje su to osobine koje krase ovakve muškarce, a ako imate jednog takvog pored sebe tada ste prava srećnica. 

1. Želi biti emocionalno blizak sa vama; Poznato je da je muškarcima intimnost jako važna, ali kada muškarac pokazuje da mu je emocionalna bliskost jednako važna kao i intimna, tada ste našli pravog muškarca. 



Takav muškarac želi da zna sve o vama, želi da zna šta vas nasmijava i šta vas rasplače, želi znati šta volite, a šta ne volite. 2. Iskreno ga zanima sve vezano za vas; Muškarac koji sluša, koji čuje ono što govorite i razgovara sa vama o svemu je pravi muškarac. 

On želi da zna sve o vama i ne želi da mu bilo šta promakne. 3. Priča svojim prijateljima o vama; Kada je muškarcu zaista stalo do vas, on vas neće skrivati ni od koga posebno ne od svojih prijatelj. Njegovi prijatelji vjerovatno znaju više o vama nego što mislite. 



4. Nema tajni pred vama; Iskren i odan muškarac nema tajni pred svojom izabranicom. On ništa ne krije od nje čak ni sitnice koje se čine beznačajnima. 5. Pokazuje da si za njega jedina žena; Da, on će pogledati za drugim ženama, ali će vam jasno dati do znanja da ste za njega vi jedina žena na svijetu i da nemate razloga za brigu. 

6. Ti si mu prioritet; Ako pored sebe imate iskrenog i lojalnog muškarca, znaćete to jer ćete vi uvijek biti na prvom mjestu u njegovom životu. On vaše potrebe stavlja ispred svojih i čini vas prioritetom u svom životu. 7. I kad je najviše zauzet uvijek vam se javi; Čak i kada je najviše zauzet on će uvijek naći vremena bar da vam pošalje poruku ili da vam uje glas. 

8. Smatra vas ravnopravnim partnerom; Njemu ništa nije teško da uradi za vas. Bez problema će staviti kecelju i spremiti vam večeru ili oprati suđe poslije večere ako vidi da ste umorni. On vas smatra ravnopravnim partnerom u vezi i želi sa vama dijeliti sve obaveze i poslove na pola.

Pokreće Blogger.