Ne dozvolite nikome uzme ono što je vaše: Šta uraditi ako druga žena flertuje sa vašim mužem

Prije nego što se osvrnemo na to kako bi se trebali ponašati ako druga žena počne da flertuje sa vašim muškarcem, imajte na umu da neke žene flertuju nesvjesno, dok druge to rade namjerno. 


Ako se nađete u situaciji da neka žena počne previše prijateljski da se ponaša prema vašem partneru i na vaše oči flertuje sa njim, pokušajte prije svega da ostanete smireni i da ne pravite dramu. Uz nekoliko savjeta koje ćemo vam nabrojati u nastavku moći ćete sa lakoćom da se nosite sa bilo kojom ženom koja flertuje sa vašim mužem. 

1. Uvijek imajte na umu sa kim je vaš partner; Zapamtite da je on u vezi sa vama i da je od svih žena izabrao vas. Šanse da vas ostavi samo zato što je neka druga žena počela da flertuje sa njim su jako male. Zapamtite da je vaš partner sa vama i to što neka žena flertuje sa njim ne mora da znači ništa. 



2. Vjerujte svom partneru; Zapamtite, za ples je potrebno dvoje. Ništa se neće dogoditi između te osobe i vašeg partnera ako on to ne dozvoli. Ako vas vaš partner voli on će se odmaknuti kada osjeti da se vi osjećate neugodno. 

3. Ako je prikladno popričajte sa drugom ženom; Ako poznajete osobu koja flertuje sa vašim mužem trebali biste da je upozorite i razgovarate sa njom o tome. Moguće je da ta osoba nije svjesna svog flerta te da to radi nesvjesno. 



4. Podsjetite samu sebe na svoju vrijednost; Normalno je da se osjećate pomalo nesigurno kada vidite da druga žena flertuje sa vašim partnerom, ali nikada nemojte zaboraviti da ste vi jaka, inteligentna i zabavna žena i da vas vaš muž voli baš zbog toga. 5. Opustite se; Znam da vam može biti jako neugodno ako neka druga žena počne da flertuje sa vašim mužem, ali nije kraj svijeta. 

Opustite se. To što se ona smije njegovom šalama ne znači ništa zato nemojte da se opterećujete. Budite uz svog partnera i pokažite da ste sa njim, tako su manje šanse da će mu bilo koja druga žena prići i započeti flert sa njim. Pokažite da je on sa vama i ne dozvolite nikome da vam oduzme ono što je vaše.

Pokreće Blogger.