Muškarcu nije zanimljiva žena koju može lako osvojiti: 20 trikova da postane opsjednut sa vama

Američke spisateljice Ellen Fein i Sherry Schneider su prije 20 godina izdale knjigu u kojoj su prikupile savjete za žene kako da pronađu pravog muškarca. 


Prema njihovom mišljenju muškarci brzo gube interes za žene koje mogu lako osvojiti. Žena ti trebala muškarca tretirati kao da joj nije stalo do njega ako želi da mu bude izazov. Po njihovom mišljenju žena treba da stvori atmosferu misterije i natjera muškarca da poželi da je upozna.

Pogledajmo koja su to pravila, po mišljenju ove dvije spisateljice, koja bi vam mogla omogućiti da muškarac bude opsjednut sa vama. 1. Žena treba da bude drugačija od ostalih i da izgleda drugačije od ostalih. 2. Žena ne bi trebala da prilazi prva muškarcu, da započinje razgovor prva, da zove ili da mu piše. 



3. Žena ne bi trebala zvati muškar ca na sastanak putm SMS-a, društvenih mreža ili bilo kojim drugim putm. 4. Sačekajte najmanje 4 sata prije nego što odgovorite na prvu poruku muškarca i najmanje pola sata prije nego što odgovorite na svaku narednu poruku. 

5. Kada kažete muškarcu "Hajde da razgovaramo" on će brzinom svjetlosti nestati iz vašeg života. 6. Nikada nemojte odgovarati na poruke muškarcu poslije ponoći. 7. Nemojte prihvatati poziv za izlazak u subotu prije srijede. 



Pokažite mu da imate svoj život. Ako vas pozove kasnije recite mu da ste već isplanirali vikend. 8. Klonite se njegovih prifila na društvenim mrežama i ne objavljujte ništa na njegov zid. 9. Dajte muškarcu do znanja da ste zauzeti i da vodite zanimljiv život. 

Nemojte mu pokazivati da samo čekate na njegov poziv ili poruku. Neka se on potrudi da vas osvoji. 10. Ne provodite sa njim 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. 11. Ako ste u vezi na daljinu insistirajte d ase što češće viđate. 12. Nikada nemojte prve slati muškarcima poruke na sajtovima za upoznavanje.

13. Nemojte se nuditi da vi plaćate izlazak niti kupovati njegovu ljubav na bilo koji način. 14. Nemojte sebi uništavati život i izlaziti sa oženjenim muškarcem. Ako već želi vezu sa vama recite mu da vam se javi kada bude slobodan. 

15. Nemojte izlaziti sa muškarcima koji vam otkazuju sastanke u zadnji trenutak. 16. Ne šaljite muškarcu poruke zbog kojih bi se mogli kajati ako raskinete. 17. Nemojte se zadovoljavati prolaznim avanturama i vezama za jednu noć. 

18. Nemojte pristajati da spavate sa muškarcem već na prvom sastaknu. Tako ćete samo ostaviti utisak lak djevojke. Što duže odbijate intimnost muškarac će vas više cijeniti. 19. Nemojte izlaziti sa muškarcem koji ne želi obavezu. 

Ako i nakog godinu dana veze odbija brak i negativno govori o braku zamolite ga da malo razmisli i nazove vas kada bude spreman da se posveti. 20. Ne treba vam muškarac koji zaboravlja na vaš rođendan ili neki drugoi važan datum.

Pokreće Blogger.