Ljubavna astro analiza za Mart - Šta mogu u ljubavi da očekuju Jarac, Vodolija i Ribe

Detaljna ljubavna astro prognoza za mart za osobe rođene u znaku Jarca, Vodolije i Riba. 


Jarac: Jako je važno da uvijek budete iskreni prema svom partneru jer samo tako možete graditi skladnu vezi i zdrav odnos. Otvoreno razgovarajte sa svojim partnerom ako vam nešto ne odgovara i nemojte se plašiti razgovarati o svojim osjećanjima. 

Jako je važno da ne dozvolite nikome da se miješa u vašu vezu. Ne slušajte šta drugi pričaju o vašem partneru i ako vas nešto konkretno zanima nemojte se ustručavati da pitate. Uvijek se trudite da svom partneru budete vjerni i odani. 



Ako ste na neki način povrijedili svog partnera ili ste ga uvrijedili svojim riječima zatražite oproštaj od njega. Pokušajte da vratite mir i sreću u vezu i ne dozvolite nikome da stane između vas. Slobodni Jarčevi bi se trebali više fokusirati na njegovanje svojih ličnih odnosa nego na pronalazak ljubavi.

Nemojte forsirati ljubav i osjećanja tamo gdje ih nema. Budite strpljivi. Ljubav će doći kad budete spremni. Vodolija: Ovo bi mogao biti jako povoljan mjesec za osobe rođene u znaku Vodolije. Bićete jako srećni pored svog partnera što će vaš odnos samo učiniti boljim. 



Trudite se da unesete što više pozitivnih stvari u vašu vezu ako želite da vaša veza potraje. Nemojte zamjerati svom partneru neke gluposti koje u suštini nisu ni važne. Jako je važno da vi i vaš partner poradite na svom intimnom životu i unesete malo raznolikosti u vašu vezu. 

Sada je pravo vrijeme da se posvetite jedno drugome i poradite na jačanju svoje veze. Vodolije koje su u braku bi trebale više pažnje posvetiti svojim najmilijima jer ste ih u poslednje vrijeme zapostavili. Vaš partner to nikako nije zaslužio poslije svega šta je uradio za vas. 

Sada je vrijeme da promijenite neke stvari. Ribe: Ovo je period kada treba da pokažete svom partneru koliko ga volite i koliko vam je stalo do njega. Podsjetite svog partnera koliko cijenite to što je on dio vašeg života. Jako je važno da se oboje trudite da učinite svoju vezu stabilnom i jakom, a to ćete postići samo ako pokažete razumijevanje i ako prestanete da zamjerate jedno drugome sitnice. 

Ovo bi mogao biti jako povoljan mjesec za slobodne pripadnike ovog znaka jer bi neki od njih mogli pronaći ljubav u svom užem krugu prijatelja. Pogledajte dobro oko sebe, osoba koja bi mogla biti ljubav vašeg života vam je bliže nego šta mislite.

Pokreće Blogger.