Ljubavna astro analiza do 27.02. - Blizanci budite romantičniji, Djevice ne upuštajte se u avanture

Ljubavna astro analiza za sedmicu od 21.02. do 27.02. za sve znakove Zodijaka. 


Ovan: Vaša veza trenutno ide u dobrom smijeru te postepeno pronalazite ravnotežu koja vam je potrebna. Sada se sa lakoćom možete približiti svom partneru i podijeliti sa njim sve svoje brige. Slobodni Ovnovi bi mogli dobiti priliku da priđu osobi koja im se sviđa. 

Bik: Moraćete da budete komunikativniji sa svojim partnerom kako biste mogli razumjeti njegove probleme. To bi vam moglo pomoći da izađete iz rutine u koju ste upali. Izbjegavajte da budete grubi prema svom partneru kako biste izbjegli moguće svađe. 



Ako ste slobodni, trebali biste malo razmisliti i sagledati stvari iz druge perspektive. Unesite malo živosti i optimizma u svoj život. Blizanci: Nemojte forsirati stvari u svojoj vezi i pokušajte biti romantičniji, posebno tokom vikenda. 

Ako još uvijek pokušavate naći način da se riješite usamljenosti, morate manje biti zatvoreni u kući, a više izlaziti i družiti se. Budite otvoreni za nova poznanstva. Rak: Držite oči otvorene i ozbiljnije se pozabavite sa svojim partnerom. 



Vašem partneru ne odgovaraju neke stvari i vi to nikako ne biste smjeli zanemariti. Ako nastavite da budete ravnodušni, stvoriće se nepremostiva distanca koju nećete moći savladati. Ako ste slobodni, ostavite nesigurnost po strani i izađite i potražite par koji je savršen za vas. 

Lav: Ove nedelje, u svom ljubavnom životu, osetićete potrebu da se fokusirate na svoju vezu sa više pažnje i spremnosti da rešite probleme koji vas tiču. Romantična atmosfera stvorit će idealno okruženje da zajedno provedete lijepe i opuštajuće trenutke. 

Tako ćete sve dosadne brige i probleme iz svakodnevnog života na neko vrijeme moći ostaviti iza sebe. Ako još niste pronašli savršenog partnera za sebe, nemojte se razočarati; budite otvoreni za nove avanture. Djevica: Ne dozvolite da vaše brige okupiraju vaše misli i da zbog njih zanemarite svoju vezu. 

Ako odvojite malo vremena za svog partnera oboje ćete moći ukloniti distancu koja se stvorila između vas. Ako ste u potrazi za partnerom nemojte odustajati od potrage za svojim savršenim parom, ali nemojte trošiti vrijeme na prolazne avanture. 

Vaga: Pokušajte da ostavite svoj ego po strani i nađete kompromis sa svojim partnerom. Samo tako ćete moći riješiti probleme koje imate sa partnerom. Ako ste slobodni, budite oprezni kada su u pitanju stvari koje čujete od potencijalnih partnera. Oni će vam obećati sve kako bi postigli svoj cilj. 

Vjerujte svom instinktu i sve će biti u redu. Škorpija: Vaši svakodnevi problemi bi mogli imati veliki uticaj na vaš ljubavi život. Ovaj put bi podrška vašeg partnera mogla izostati, a biće vam jako potrebna da nađete mir i spokoj koji su vam potrebni. 

Ova sedmica bi mogla biti povoljna za slobodne pripadnike ovog znaka. Izađite iz svoje zone komfora i moći ćete vidjeti divne stvari koje vas okružuju. Strijelac: U svom ljubavnom životu ove sedmice bolje razmislite šta želite i šta tražite, a zatim se otvorite svom partneru. 

Zbunjeni ste oko svojih potreba i to može izazvati iznenadnu pometnju. Trebali biste se opustiti i pronaći način da se više zabavite sa svojim partnerom. Ako ste slobodni u ovoj sedmici biste mogli upoznati jednu jako zanimljivu osobu. Važno je da budete otvoreni za upoznavanje i novu vezu. 

Jarac: Moraćete se više truditi ako želite da poboljšati svoju vezu. Čini se da ste u posljednje vrijeme zanemarili partnera i napravili greške koje su dovele do distanciranja između vas dvoje. Probijte led sada, prije nego što se stvari pogoršaju. Vaš partner očekuje da nešto promijenite. 

Ako ste slobodni trebali biste dobro iskoristiti ovu sedmicu jer će vam planete biti posebno naklonjene. Vodolija: Osobe rođene u znaku Vodolije bi mogle biti prilično zbunjene kada je u pitanju njihov ljubavni život. Pokušajte naći način da se riješite napetosti i zbunjenosti i provedite kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom. 

Ako ste slobodni nemojte bez potrebe flertovati sa pripadnicima suprotnog pola kao ne želite ništa sa tim osobama. Ribe: Vaš partner zahtjeva vašu pažnju jer mu je vaša pažnja i podrška sada potrebnija nego ikada. Dajte sve od sebe da zadovoljite potrebe svog partnera za pažnom i nađete harmoniju u svojoj vezi. Ako ste slobodni nemojte se skrivati. Budite otvoreni za nova poznanstva.

Pokreće Blogger.