Retrogradni Merkur u Vodoliji do 03.02. - Znakovi Zodijaka koje bi mogla pratiti velika sreća

Planeta Merkur započinje svoje retrogradno kretanje 14. januara koje će trajati do 03. februara. 


Kako je Merkur planeta komunikacije to znači da ima uticaj skoro na sve, od načina na koji razgovaramo do načina na koji razmjenjujemo informacije. Merkur takođe utiče i na saobraćajnu komunikaciju, ali i na tehnološke uređaje. 

Kada Merkur započne retrogradno kretanje njegovo tipično kretanje kroz znak u kom se trenutno nalazi se prekida i on počinje da se kreće unazad. Ponekad se može desiti čak i da se vrati u znak u kome je bio ranije. 



Ovaj put Merkur svoje retrogradno kretanje započinje u Vodoliji, pa se ponovo vraća u znak Jarca 25. januara da bi konačno krenuo direktno 03. februara. Pogledajmo koje će to znakove Zodijaka pratiti sreća tokom Merkurovog retrogradnog kretanja. 

 Bik: Osobe rođene u znaku Bika ovu retrogradnost neće osjećati intenzivno kao drugi, ali to ne znači da je neće osjetiti uopšte. Budući da ova retrogradnost izaziva probleme u vašem sektoru karijere, mogla bi poremetiti neke od vaših profesionalnih planova i natjerati vas da uložite veći napor. 



Ali kada se Merkur 25. januara vrati nazad u Jarca, efekti će postati suptilniji. Može vam čak pokazati čudne nove stvari koje vas uzbuđuju i zbunjuju. Škorpija: Merkur započinje svoje retrogradno kretanje u vašoj kući doma i porodice, što može dovesti do nesporazuma u vašem privatnom životu. 

Zbog toga biste se mogli osjećati ranjivije nego inače. Kada Merkur za vrijeme svog retrogradnog kretanja ponovo uđe u Jarca 25. januara, većina njegovih efekata će se usredsrediti na vaše komunikacijske vještine. Recite šta mislite i mislite ono što kažete, osim ako kasnije ne želite da vodite neugodan razgovor. 

Strijelac: Ovaj retrogradni Merkur se dešava u vašoj kući komunikacija što bi vas moglo dovesti do nekih neželjenih nesporazuma. Ako razmislite o onome onome šta želite da kažete prije nego to izgovorite naglas mogli biste izbjeći nepotrebne svađe i rasprave. Izbjegavajte sarkazam ironiju u svom govoru. 

Ribe: Retrogradni Merkur se dešava u vašoj kući podsvijesti što bi vas moglo učiniti sanjivijim nego inače. Ako se budite iz čudnih snova koji su toliko živi da izgledaju gotovo stvarni, možda je za to kriva ova retrogradnost. Odvojite vrijeme da analizirate šta vam ovi snovi pokušavaju reći, jer bi to moglo biti važno.

Pokreće Blogger.