Mnoge žene nisu arogantne - Već daju po zasluzi: 5 situacija kada su žene opravdano drske

Sve je više žena koje se sa drskošću i arogancijom ponašaju prema muškarcima, pa je sasvim normalno da se muškarci počinju pitati zbog čega se to dešava? 


Suočavaju se sa grubošću, ravnodušnošću, bezobrazlukom ili arogancijom od strane žena, a da ni sami ne znaju šta je razlog tome. Odgovor na ovo pitanje poistoji i sastoji se od nekoliko ključnih razloga. 

2. Zahvaljujući razvoju tehnoligije i društvenih mreža, žene svakodnevno primaju na desetine poruka od ogromnog broja muškaraca različitih dobnih skupina, finansijskog stanja i zgleda. Mnogi od tih muškaraca ne šalju ni malo pristojne poruke i daju nepristojne ponude zbog čega su žene primorane da budu arogantni. 



3. Muškarci sve više gube dominaciju; Uloga muškarca je bila da bude hranitelj i zaštitnik, dok se žena brinula o kući i odgoju djece. Međutim, tokom proteklih nekoliko decenija stvari su se mnogo promijenile. Danas ženama nije potreban muškarac da bi lijepo živjele jer su sposobne same sebi obezbjediti sve što im je potrebno. 

Takođe, sve je veći broj visoko obrazovanih žena  koje ne žele trpiti loše ponašanje muškaraca, zbog čega radije biraju da budu bezobrazne i arogantne nego da trpe i ćute. 4. Neprijateljski su nastrojene prema muškarcima; Mnogo je mladih žena koje ne vide budućnost u braku i vezama. 



Često ne vole muškarce i to jasno govore.  One vjeruju da muškost predstavlja agresivnost i okrutnost. 5. Mnogi moderni muškarci jednostavno ne znaju kako privući žene; Veliki je broj muškaraca koji jednostavno ne znaju kako komunicirati sa ženama, upoznati se te privući pažnju žene. 

Služe se svakakvim glupim upadima i komentarima kojima postižu samo suprotan učinak kod žena. Ako muškarac želi da se dopadne nekoj ženi mora se truditi da bude kulturan, dobar i pažljiv u suprotnom će kod žene probuditi drsko ponašanje i aroganciju.

Pokreće Blogger.