Detalji koji osvajaju muškarce: Kratke suknje su za curice, a duge za prave dame

Svi mi mislimo da muškarci uglavnom padaju na žene koje imaju izražene atribute, a nismo ni svjesni koliko u tome griješimo. 


Neke sitne stvari žene u potpunosti zanemare i zaborave na njih, a muškarcima su baš ti mali detalji itekako privlačni. 1. Muškarci vole žene kada su ljute. Ne postoji naučno objašnjene koje bi moglo da pokaže zbog čega muškarci vole kada je žena ljuta. 

Vjerovatno je svaka od vas bar jednom od svog partnera čula da joj kaže kako je lijepa kada se ljuti.  2. Prirodan izgled. Mnoge žene se beskrajno trude da se svide suprotnom polu pa su sklone tome da stavljaju na tone šminke na svoje lice.  



Svaka žena treba da zna da muškarci više vole žene koje ne stavljaju mnogo šminke na svoje lice i koje izgledaju prirodno. Muškarci vole da se ljube, a ono što nikako ne žele jeste da se bore sa vašim ružem za usne. 

 3. Mali stomačić. Uprkos tome što nas sa svih strana uvjeravaju da treba da imamo savršeno izvajano tijelo bez i jednog grama sala, muškarci ipak preferiraju žene koje sa malim stomačićem.  5. Tih i umiljat glas. Muškarci smatraju da je tih glas, pa čak i malo promukao nevjerovatno privlačan. 



Oni vole kada im se tiho šapuće na uho i to ih jako uzbuđuje. 6. Duge suknje. Bake i majke su nas uvijek učile da ne treba uvijek i sve da pokazujemo odmah.  Zbog toga su duge suknje privlačnije muškarcima. Oni smatraju da iako kratne suknje plijene pažnju, duge suknje su uvijek pun pogodak. 

Pokreće Blogger.