Ljubavni horoskop do 23.01. - Vage budite sigurnije u sebe, Blizanci pokažite razumijevanje

Detaljan ljubavni horoskop za sedmicu od 17. do 23. januara za sve znakove Zodijaka. 


Ovan: Osobe rođene u znaku Ovna bi trebale biti otvorenije prema svom partneru i da izbjegavaju da nameću svoju kontrolu. Budete li previše zahtjevni mogli biste narušiti svoj odnos sa partnerom. Ako budete sigurniji u sebe možete održati dobar odnos i ravnotežu u vezi. 

Slobodni Ovnovi bi trebalo biti otvoreniji za nova poznanstva. Vikend bi mogao biti odličan za zabavu i izlaske. Bik: Ova sedmica bi mogla biti veoma interesantna kada je u pitanju vaš ljubavni život. Budite iskreni prema sebi i svom partneru, ali ne dozvolite da vas emocije odvedu na mjesto ekstremnih reakcija i ponašanja. 



Budite spremni na iznenađenja, promjene i nova otkrića. Vaš ljubavni život postaje bolji, posebno ako ste slobodni. Ovo je veoma dobar period za vas da steknete novo zanimljivo poznanstvo, pa čak i novu vezu. Blizanci: Vaša veza bi u ovoj sedmici mogla biti veoma napeta zbog emocija koje su se nakupile u vama. 

Pokušajte da budete otvoreniji i da razgovarate sa svojim partnerom. Razgovarajte sa svojim partnerom otvoreno i uzmite u obzir njegove potrebe. Budite pomirljiviji prema svom partneru i pokažite razumijevanje. Rak: Osobe rođene u znaku Raka će se u ovoj sedmici približiti svom partneru. 



Budite sigurniji u sebe jer ćete samo na taj način učiniti da se vaš partner osjeća slobodno pored vas. Pokažite svom partneru ljubav i ne zamjerajte jedno drugome svaku sitnicu. Ne kvarite dobar odnos glupostima. Lav: U ovoj sedmici ćete imati priliku razgovarati sa svojim partnerom o nekim jao važnim stvarima. 

Možda ćete osjetiti neke pretjerane emocije ili nesigurnost zbog koje ćete tražiti sigurnost od partnera. Ne dozvolite da ove emocije unište toplu atmosferu među vama. Vi ste ponosna i velikodušna osoba, pa se nemojte trošiti na sitnice. Djevica: Ako želite da vaš partner bude vaša srodna duša moraćete da mu budete bliže kako biste osjetili ravnotežu, mir i harmoniju. 

Slobodne Djevice bi mogle započeti novu vezu. Pokušajte kontrolisati svoju nervozu kako ne bi uticala na odnos koji imate sa osobom koja vam se sviđa. Vaga: Pokušajte da prevaziđete svoju emocionalnu nesigurnost. Vaš partner možda neće biti spreman da ispuni bilo koji vaš zahtjev, samo da bi ublažio vašu nesigurnost. 

Fokusirate se na svoju vezu i spremni ste dati sve od sebe da ona funkcionira. Škorpija: Ovo će biti jako mirna sedmica kada je u pitanju vaš ljubavni život. Pred kraj sedmice ćete moći razgovarati o nekim stvarima koje vas drže na distanci od vašeg partnera i moći ćete zajedno pronaći rješenje. 

Dobra komunikacija će vam pomoći da se ponovo zbližite. Strijelac: Strijelčevi bi mogli doživjeti nemir koji bi ih mogao spriječiti da jasno razmišljaju. Zbog toga biste mogli imati neka nerealna očekivanja od svog partnera. Ono što vi u suštini osjećate je strah koji se javlja iz nesigurnosti koju osjećate prema partneru i njegovoj ljubavi.

Iskoristite svoju nedjelju na najbolji način, kada ćete imati priliku da izgladite sve neriješene situacije i vratite harmoniju u svoju vezu. Jarac: Nemojte gušiti svog partnera svojom nesigurnošću i ne pukušavajte manipulisati sa njim i igrati igrice. 

Razgovarajte sa svojim partnerom, izrazite svoje misli i pronađite rješenja za probleme koji muče vaš odnos. Ako ste slobodni, bolje je da ovih dana ne pređete na nešto novo, jer vam je sud malo mutan. Vodolija: Osobe rođene u znaku Vodolije bi se mogle vratiti u prošlost i razmišljati o svojim starim ljubavima. 

Budite oprezni i ne zanosite se kako ne biste upropastili vezu koju sada imate. Nemojte dozvoliti da neka bivša ljubav utiče na vašu sadašnju. Ako ste slobodni razmislite dva puta prije nego se odlučite da obnovite staru vezu. Razmislite da li je to zaista ono što želite. 

 Ribe: Sve dok budete mirni sa svojim partnerom vaša veza će biti mirna i ugodna. Biće vam potrebna blizina vašeg partnera, ali zapamtite da od vas mnogo toga zavisi. Ako vi ne pokazujete bliskost prema svom partneru ne možete očekivati od njega da vas obasipa pažnjom.

Pokreće Blogger.