Ljubavni horoskop do 16.01. - Lavovi ne budite nametljivi, Škorpije pokažite svoja osjećanja

Detaljan ljubavni horoskop za sedmicu od 10. do 16. januara za sve znakove Zodijaka. 


Ovan: Osobe rođene u znaku Ovna će biti jako pozitivno raspoložene i zabavne. Ostavite svoju nesigurnost postrani i provedite malo kvalitetnog vremena sa svojim partnerom. Kratko romantično putovanje može biti jako dobra stvar koja bi vam mogla pomoći da se dodatno zbližite. 

Bik: Ova sedmica bi mogla biti puna strasti i zabavnih trenutaka sa vašim partnerom. Komunikacija će biti jako dobra i moći ćete razgovarati o nekim stvarima koje su jako važne za vašu vezu. Oni Bikovi koji su slobodni bi trebali biti sigurniji u sebe kako bi shvatili šta zapravo traže u vezi.Blizanci: Vaš ljubavni život će biti prilično skladan i dobar u ovoj sedmici. 



Svaki problem sa kojim se budete suočili ćete prevazići bez veći poteškoća. Slobodni Blizanci bi mogli upoznati neke jako zanimljive ljude. Na vama je kako ćete iskoristiti ova nova poznanstva. Rak: Ostavite sve nesigurnosti iza sebe i budite iskreni sa svojim partnerom. 

Postavljajte konkretna pitanja ako želite da dobijete konkretne odgovore. Vaša tajnovita ličnost postaje prepreka, a ne rješenje. Ova sedmica donosi vam intenzitet emocija, ispunjava vas strašću i senzualnošću. Lav: Ova sedmica Lavovima donosi mnoštvo senzualnosti i emocija. 



Iskoristite svoju maštu kako biste izrazili svoju ljubav. Ako ste slobodni pokušajte da ne budete nametljivi i nasrtljivi. Tako ćete samo otjerati ljude od sebe. Djevica: Sada je vrijeme da obnovite strast u svojoj vezi jer osjećanja između vas postaju intenzivnija. 

Probudite između vas onaj stari plamen na koji ste zaboravili. Slobodne Djevice bi trebale dobro razmisliti prije nego se upuste u novu vezu. Vaga: Vaš ljubavni život prolazi kroz period smirenosti, ravnoteže, ali i intenzivne strasti. Tražite stabilnost i harmoniju kako biste se osjećali sigurno. 

Zbog toga izbjegavate sukobe i spremni ste da se upustite u razgovor, kako biste riješili eventualne nesporazume između vas i partnera. Svoj odnos ćete doživjeti u pozitivnijem, optimističnijem raspoloženju. Škorpija: Osobe rođene u znaku Škorpije bi u ovoj sedmici mogle doživjeti mnogo strasti i senzualnosti. Šarmiraćete sve oko sebe i privlačiti ljude kao magnetom. 

Sada ćete konačno dobiti priliku da privučete osobu koja vam se već dugo sviđa. Možda je došlo vrijeme da priznate svoju ljubav. Strijelac: Ova sedmica donosi udobnost koju želite u vašoj vezi. Početkom sedmice stvari će biti opuštene, a onda će strast i zadovoljstvo prevladati. Osjećate se ugodnije sa sobom, a samim tim i sa svojim partnerom. 

Nema nesigurnosti i problema, pa uživajte u prekrasnoj atmosferi. Jarac: Osjetićete potrebu da se povežete sa svojim partnerom. Ovaj protekli period opteretio je vaš odnos poteškoćama i nesigurnostima. Međutim, u narednim danima izrazićete svoju strast prema svojoj boljoj polovini i tako obnoviti njihovu vjeru u vašu vezu. Razgovori sredinom sedmice pomoći će vam da poboljšate postojeće okolnosti. 

Vodolija: Vaš svakodnevni život vas zamara i opterećuje, što vam otežava izražavanje. Krajem sedmice konačno ćete moći komunicirati sa svojim partnerom i objasniti mu svoja osjećanja. Ovo će poboljšati situaciju među vama više nego što možete zamisliti. Dobra komunikacija će slobodnim Vodolijama omogućiti da ostvare neka zanimljiva nova poznanstva. 

Izađite i zabavite se. Ribe: Osobe rođene u znaku Ribe će u ovoj sedmici donisiti neke jako važne odluke za njihov ljubavni život. Sada možete napraviti veliki korak i prevazići probleme iz prošlosti koji vam ne dozvoljavaju da pravite planove za budućnost. 

Zadržite svoje oči i svoje misli u budućnosti. Komunikacija sa partnerom će biti mnogo bolja, a to znači da ćete konačno moći da razgovarate o problemima zbog kojih ste se osjećali neprijatno. Ako ste slobodni, lako ćete moći da priđete nekom novom. Samopouzdanje vam daje neodoljiv šarm i neizbježno vodstvo.

Pokreće Blogger.