Jak muškarac ne traži izgovore već rješenja - Osobine koje posjeduju samo snažni muškarci

Žena bi se pored muškarca trebala osjećati sigurno jer muškarac treba da zaštiti svoju ženu i da joj pruži sigurnost. 


Muškarci i žene jesu danas jednaki u mnogo čemu, ali kada je u pitanju njihova energija tu nisu jednaki. Muška energija je drugačija od ženske, i ako u vezi prevladava ženska energija, muškarac ženi ne može pružiti zaštitu. Kako to izgleda jak muškarac? 

1. Jak muškarac ne opterećuje ženu svojim problemima, on razumije da su oni njegova odgovornost i da on treba da ih rješava sam. 2. Jak muškarac ima za cilj stvoriti nešto u svom životu. 3. Jak muškarac odluke donosi jako brzo. 



4. Jak muškarac ne popušta kada se pojave poteškoće. Za njega su poteškoće nova prilika. 5. Kada jak muškarac donese odluku on je ne mijenja lako. 6. Snažan muškarac cijeni muška prijateljstva. On uvijek ima bar jednog prijatelja kojem može pokucati na vrata u pola noći ako mu zatreba pomoć. 

7. Jak muškarac unaprijed izračunava sve komplikacije koje bi se mogle desiti. 8. Jak muškarac je realan i ne mašta o svojim ciljevima već teži ka njima. 9. Snažan muškarac svoja obećanja shvata ozbiljno i uvijek ih ispunjava. 



10. Ne gubi vrijeme na nevažne stvari i troši svoje vrijeme na stvari koje su mu zaista važne. 11. Jakom muškarcu je jako važna ženska inteligencija. Njemu je potrebna žena koja se stalno razvija i radi na sebi. 12. Snažan muškarac je odgovoran i pouzdan. Na njega uvijek možete računati. 13. Jak muškarac za sebe želi samo najbolje.

On neće svojoj ženi pružiti samo najbolje kako bi ona mogla biti najbolja za njega. 14. Jak muškarac radi posao koji voli i sa puno strasti što mu omogućava da postigne željeni uspjeh. 15. Ja muškarac razmišlja hladne glave i trezvenog uma te ne dozvoljava da ga emocije ponesu u donošenju odluka.

Pokreće Blogger.