Zaslužuješ mnogo više od praznih riječi i obećanja - Zaslužuješ muškarca koji će uvijek birati tebe

Iako boli, ponekad moramo pustiti osobu bez obzira koliko je ljubav jaka. Svaka žena zaslužuje mnogo više od praznih riječi i lažnih obećanja i mnogo više od neodlučnosti i sumnje. 


Nemojte zavaravati sebe misleći da se možda niste sreli u pravo vrijeme. Nemojte misliti da bio vas tada više volio. Vi ste se sreli u pravo vrijeme, ali niste bili jedno za drugo. Možda se između vas stvorila jaka veza, možda vam je obećao da će se brinuti o vama i štititi vas. 

Možda je rekao da želi ostariti pored vas, ali je iz nekog razloga sada odlučio da krene drugim putem, bez vas. Uvijek imajte na umu da ako vas neko voli i smatra da ste mu važni on nikada neće sumnjati u osjećanja koja gaji prema vama. Nikad vas neće ostaviti bez obzira na sve. 



Bez obzira što ste mislili da je on osoba koju ste tražili cijeli svoj život to nije muškarac kakav vam treba. U pravoj vezi gdje se dvoje ljudi vole osjećate slobodu i svoju vrijednost. Prava ljubav ne napušta, ona pobijedi sve nevolje. 

Nije lako pustiti nekoga koga volite, ali ponekad je to najbolja odluka koju morate donijeti. Zaslužujte mnogo više od praznih obećanja, oklijevanja i sumnji. Zaslužujete nekoga ko će vas iskreno voljeti i ko će uvijek uprkos svemu izabrati vas pored svih drugih. 



Zaslužujete da se osjećate sigurno i potpuno u njegovom zagrljaju, zaslužujete da budete voljeni svim srcem. Prava ljubav traje, njoj vrijeme ne može ništa. Zato pusti muškarca koji nije spreman da te voli i prava ljubav će te naći onda kada se najmanje budeš nadala.

Ta ljubav će ti pokazati da su sve druge ljubavi bile samo pusta strast koja nestaje čim se pojave prve prepreke. Tada ćeš shvatiti šta je prava ljubav i šta znači biti istinski voljen.

Pokreće Blogger.