Ako ne rizikujete nećete znati na čemu ste - 10 razloga zašto biste trebali napraviti prvi korak

Svi uvijek govore da su muškarci ti koji bi uvijek trebali da osvajaju žene i da naprave prvi korak, ali zašto nekad žene ne bi bile te koje će prve prići muškarcu. 


Danas su stvari mnogo manje komplikovane nego prije i danas mnogi muškarci vole kada im žena prva priđe i pokaže interesovanje za njih. Mi vam ovaj put donosimo nekoliko razloga zašto biste to trebale uraditi. 

1. Šta može da ti se desi; Najgore što može da vam se desi je da vas odbije, ali ćete tada bar znati na čemu ste. Imajte na umu da uvijek imate 50% šansi da kaže "da". Zar to nije vrijedno rizika? 2. Ako mu ne priđeš ti prići će mu neka druga; 



Uvijek postoji neka druga žena koja je voljna uraditi ono za šta vi nemate hrabrosti. Ako budete predugo čekali sigurno će se naći neka druga koja je bila hrabrija i prišla mu. 3. Izdvojićete se iz gomile; Mnogo je žena koje se i dalje drže pravila da muškarac treba napraviti prvi korak. 

Međutim, ako mu priđete prvi iznenadićete ga i diviće se vašoj odvažnosti i samopouzdanju. 4. Riješićete se brige da li mu se sviđate; Ako napravite prvi korak konačno ćete znati da li mu se sviđate ili ne i sve vaše sumnje će biti otklonjene. 



5. Mnogi muškarci to cijene; Mnogi muškarci cijene žene koje imaju hrabrosti napraviti prvi korak. To će učiniti da se osjeća posebno i poželjno. 6. Ne želite da mu neko drugi kaže da vam se sviđa; Niste u osnovnoj školi pa da vaša drugarica kaže njegovom drugu kako vam se sviđa. 

Skupite hrabrosti i krenite u akciju. 7. Imaćete kontrolu u svojim rukama; Kada pravite prvi korak vi ste ta osoba koja preuzima kontrolu u svoje ruke i usmjerava razgovor u onom smjeru u kom želite da ide. 8. Možete sami izabrati sa kim ćete pričati; Kada imate hrabrosti prići muškarcu koji vam se sviđa, tada automatski izbjegavate razgovore sa onima koji vam se ne sviđaju, a prilaze vam. 

9. Muškarcima se to sviđa; Upitajte bilo kog muškarca i ni jedan vam neće reći da mu se ne sviđa kada mu priđe lijepa i privlačna žena. To je nešto što ih naprosto obara sa nogu. 10. Tako ćete biti sigurni da niste slučajna meta; Kada vam prilaze muškarci u barovima mnogi od njih imaju samo jednu namjeru. Da vas odvedu u krevet. Kada vi priđete muškarcu u baru vi birate njega a ne on vas. Tada ćete znati da mu niste samo nasumičan izbor.

Pokreće Blogger.