Samo zato što ne pokazujemo osjećanja ne znači da ih nemamo - Iskrena ispovijest jake žene

Postoje žene koje su jako osjetljive i koje ne kriju svoja osjećanja, ali postoje i one koje svoja osjećanja ne pokazuju. 


Samo zato što ih ne pokazuju ne znači da ih nemaju. Jake žene znaju biti jako osjetljive i osjećajne, ali one radije svoja osjećanja zadržavaju za sebe iz nekih prostih razloga. 1. Jake žene razmisle o svojim osjećanjima prije nego što ih podijele sa drugima; 

Njima je potrebno vrijeme da obrade svoje emocije i da poslože sve kockice. One radije vole da razmisle o svojim osjećanjima nego da kažu sve što im u tom trenutku pada na pamet. 2. Vole sagledati stvari iz više uglova; Jake žene ne vole ishitreno reagovati i dva puta razmisle o svemu. 



Kada ih neko povrijedi one su spremne sagledati stvari iz drugog ugla i dati drugu šansu. 3. Vole svoje emocije držati pod kontrolom; Jake žene ne vole kada ih neko uhvati nespremnima zbog čega uvijek svoje emocije drže pod kontrolom. 

Posebno ne vole svoje emocije ispoljavati u javnosti već to rade na sigurnom mjestu u svoja četiri zida. 4. Jake žene neće glumiti da se osjećaju dobro ako nisu; Iako one vole svoja osjećanja držati pod kontrolom, one ne drže sve u sebi. 



One znaju da emocije treba pustiti van i osloboditi ih se, ali to neće uraditi pred bilo kim. 5. Ponekad su zbunjene; Svaka osoba je drugačija na svoj način i svako svoja osjećanja drugačije ispoljava. Jake žene često znaju biti zbunjene i ponekad ne znaju na pravi način izraziti ono što osjećaju zbog čega radije ćute.

6. Malo ko zna njihovu osjetljivu stranu; Jake žene ne pričaju sa svakim o svojim osjećanjima, već samo sa ljudima u koje imaju jako povjerenje. Njima je potrebno mnogo vremena da se otvore i kažu šta im je na duši. 

7. Jako su iskrene; Kada vam se jaka žena otvori i govori vam o svojim osjećanjima budite sigurni da su ta njena osjećanja iskrena. Ona nikada ne glumi i ne lažira svoje emocije ni prema kome. Čak i ako joj se neko ne sviđa ona će mu to reći.

Pokreće Blogger.