Zavirite u dom muškarca i otkrijte da li je pogodan za brak - Koliko brine o kući toliko će i o vama

Na internetu možete pronaći mnoštvo savjeta i načina koji vam mogu pomoći da odredite da li je muškarac pogodan za brak, ali ovaj članak će biti malo drugačiji od ostalih. 


Dom u kome muškarac živi može mnogo toga otkriti o njemu. Mnogi su mišljenja da način na koji se muškarac odnosi prema svom domu može pokazati kako će se ponašati i koliko će brinuti o vama. U ovom članku ćemo govoriti o tome kako sa praga shvatiti da je vaš muškarac okorjeli neženja koji najviše voli živjeti sam. 

1. Obratite pažnju na dekoraciju; Brojne figurice, ukrasni svijećnjaci, slike u velikim okvirima i druge bogate dekoracije su iz nekog razloga povezane sa ekstremnom sebičnošću. Previše dekoracije u domu muškarca pokazuje da se on osjeća najbolje kad je sam i da mu niko nije potreban. 



2. Skup namještaj; Skupe umjetničke slike, antikviteti i skup dizajnerski namještaj jasno navode da muškarac ima visoke standarde te da pažljivo bira kako predmete koji ga okružuju tako i osobe koje pušta u svoj život. 

3. Obratite pažnju da li u njegovom domu ima plišanih igračaka; Ako primjetite da muškarac u svom domu čuva plišane igračke, iako znate da nema djecu, nemojte to ignorisati. To su sigurno pokloni od njegovih bivših djevojaka koje možda nije prebolio pa želi sačuvati nešto što će ga zauvijek vezati za nju. 



4. Velika ogledala; Velika ogledala na svakom koraku u kojima možete da se vidite od glave do pete odaju sujetnog muškarca koji mnogo vodi računa o svom izgledu. Ogledala odaju da odoba voli sama sebe i da je možda narcis. 

5. Mekani prekrivači i jastuci; Mekada udobna posteljina i mnogo mekanih jastuka pokazuje da muškarac voli udobnost i toplinu. Međutim, ovaj znak ne smijete ignorisati jer on odaje vječite neženje koji vole sami da uživaju u udobnosti svog kreveta ili da u njega namame mnoge žene. 

6. Obratite pažnju na boje u stanu; Crvena boja je boja strasti, a ako u sobi vašeg muškarca preovladavaju detalji u ovoj boji budite oprezni. Množda mu je ova boja pomogla da u svoju postelju namami veliki broj žena. 

7. Posuđe; Ako u kuhinji vašeg muškarca vlada haos i posuđe je razbacano svuda po njoj, to pokazuje da on baš i ne brine previše o čistoći. Mnogi vjeruju da ako muškarac brine o svom domu i drži ga urednim, brinuće se i o svojoj ženi i pomagaće joj u kučnim poslovima.

Pokreće Blogger.