Vratio se samo da provjeri da li ga još uvijek voliš - Bivši se često vraćaju iz 3 sebična razloga

Mnogi bivi će željeti da vam se vrate, koristiće se raznim lukavim metodama, iskazivati svoju ljubav i misliće da niko neće provaliti njihove stvarne namjere. 


Ne kažem da ne postoje veze koje obnovljene nakon nekog vremena i koje traju, ali većinom se bivši vraćaju iz nekih drugih, često sebičnih razloga. Prije nego što navedemo razloge zbog kojih se bivši vraćaju, podsjetićemo vas na najčešće razloge zbog kojih odlaze. 

Ljudi obično odlaze kada više ne postoje osjećanja prema partneru, kada se osjećaju umorno i iscrpljeno te kada više nisu srećni u vezi. Često nam je potrebno mnogo vremena da se oporavimo od raskida, iako nam je to u stvari bilo potrebno i riješili smo se nekoga ko nas ne voli onako kako zaslužujemo. 



Ako vas je ostavio, prihvatite to sa zahvalnošću. Sjećajte se onoga što je bilo lijepo u vašoj vezi i zaboravite na sve ono tužno. Svako ima pravo da traži svoju sreću, pa tako i vaš bivši. Pa zašto se onda vraćaju? 1. Vratio se da provjeri da li je donio pravu odluku; 

Mnoge žene ne razumiju da se bivši vraća u njihov život samo kako bi provjerio da li je njegova odluka da vas ostavi bila dobra. Želi da vas uporedi sa nekom drugom i vidi da li je možda pogriješio. Ne biste ga trebali odmah dočekati raširenih ruku. 



Da je želio biti sa vama i da vas je volio ne bi otišao drugoj. 2. Došao je da vidi da li ga i dalje voliš; Mnogi se vraćaju kako bi se uvjerili da li još uvijek gajite neka osjećanja prema njemu. Želi da vidi da li postoji šansa da se ponovo zbliži sa vama jer je možda ostao sam pa mu je potrebno društvo. 

3. Došao je da vidi kako živite; Često se bivši vraćaju jer žele vidjeti kako živite i da li ste nastavili dalje. Mnogi se žele uvjeriti da li ste možda našli novu ljubav jer su mislili da ne možete živjeti bez njega. Još jedan od razloga zbog kojeg se vraćaju je taj što vam žele pokvariti sreću i poljuljati vaš zdrav razum i navesti vas da ponovo mislite o njemu. 

Nemojte dozvoliti da neko na ovaj način manipuliše sa vama. Čak i ako i dalje gajite neka osjećanja prema njemu pokušajte ostati ravnodušni. Nemojte svoju novu vezu stavljati na kocku samo zbog nekoga ko se pojavio kako bi vam pokvario sreću i hranio svoj ego.

Pokreće Blogger.