Jaku ženu je nemoguće kontrolisati - Ona to ne dozvoljava: 6 stvari koje jaka žena ne radi

Jake žene nije teško prepoznati. One zrače jednom posebnom energijom. 


One znaju kako da se izbore za sebe, da brane sebe i nikada ih nećete vidjeti da rade šest stvari. 1. Ne gubi vrijeme sažaljevajući sebe; Jaku ženu nikada nećete čuti da se žali kako neke okolnosti nisu išle u njenu korist ili da neko nije bio iskren prema njima. 

One preuzimaju odgovornost za donesene odluke i rezultate koje su napravile i svjesne su da je život često nepravedan. Iz teških situacija izlaze još jače sa lekcijama koje su naučile. 2. Ne dozvoljavaju nikome da ih kontroliše; 



Jake žene su svjesne sebe i svojih emocija i nikada neće dozvoliti da ih neko iskorištava kako bi manipulisao sa njima. 3. Jake žene se ne boje promjena; One ne bježe od promjena i dostojanstveno prihvataju svaki izazov koji se nađe pred njima. 

One se ne plaše nepoznatog i neće dozvoliti da ih strah spriječi da uspiju u nečemu. Jake žene su svjesne da su promjene prilika da postanu bolje i promijene sebe i svijet oko sebe. 4. Ne trude se mjenjati on što ne mogu promijeniti; One se ne žale na gužvu saobraćaju ili kada ne mogu naći parking mjesto. 



Ne žale se na druge jer znaju da su drugi van njihove kontrole. Jake žene su svjesne da jedino mogu kontrolisati sebe i svoje stavove. 5. Ne trude se da ih svi prihvate; Jake žene su ljubazne i pravedne, ali su svjesne da h ne može svako voljeti i prihvatiti. Ne boji se iznijeti svoj stav pa makar se on ne sviđao drugima. 

6. Ne plaši se biti sama; Jake žene znaju da samoća ima svojih prednosti. Ona će iskoristiti to vrijeme da radi na sebi, da se poboljšava i razvija. To ne znači da će izbjegavati društvo ili ljubavne veze. To samo znači da je sama sebi dovoljna i da njena sreća zavisi od nje same, a ne od drugih ljudi.

Pokreće Blogger.