Pomračenje Punog Mjeseca u Biku 19.11. - Ovnu i Vagi mogući problemi u finansijama

Pun Mjesec i pomračenje Mjeseca će se dogoditi 19. novembra u fiksnom znaku Bika. 


Budući da je Bik fiksni zemaljski znak , ova lunacija nam pomaže da stupimo u kontakt sa svojim tijelima i tražimo sigurnost kada su u pitanju ljubav, finansije i samopoštovanje. Međutim, moramo biti spremni na neke neočekivane događaje i iznenadne promjene koje bi nas mogle izbaciti iz naše zone udobnosti. 

Ovaj pun Mjesec će različito uticati na svaki znak Zodijaka, ali je jako je važno naći način da ostanete prizemljeni i stabilni u ovom periodu. Ovan: Vaše misli će biti usmjerene ka novcu, ali morate biti oprezni i ne smijete donositi ishitrene odluke i poteze. 



Za vrijeme ovog punog Mjeseca možete očekivati neke nove prilike i pomake u vašim prihodima. Bik: Ovaj pun Mjesec bio mogao donijeti brojne promjene pripadnicima ovog znak. Prihvatite ove promjene koje vam se dešavaju i nađite način da prikažete sebe što bolje kako u odnosima sa drugim, tako i u životu uopšte. 

Blizanci: Neki duboko ukorijenjeni strahovi sada bi mogli isplivati na površinu, jer puni Mjeseci imaju tendenciju da situacije čine dodatno emotivnim. Možete postići više mira tako što ćete se riješiti zastarjelih ideja i vjerovanja . 



Rak: Za vrijeme ovog punog Mjeseca vaš glavni fokus će biti vaš društveni život. Budite oprezni jer biste se lako mogli naći u središtu sukoba i rasprava. Pokušajte da izbjegnete moguće nesuglasice i ne dozvolite da vas drugi uvuku u nepotrebne svađe. 

Lav: Osobe rođene u znaku Lava mogu očekivati brojne promjene an polju karijere za vrijeme ovog punog Mjeseca. Neki vaši projekti bi mogli dobiti nevjerovatan zaokret pa ćete neke stvari moći vidjeti na jedan drugi način. 

Djevica: Ovaj pun Mjesec će vas podstaći da slijedite svoje srce i ostvarite neke stvari koje odavno želite. Bilo da se radi o nekom novom kursu ili putovanju u drugu zemlju, mnogi pripadnici ovog znaka će moći ostvariti ono što žele. 

Samo naprijed Djevice krenite u avanturu. Vaga: Osobe rođene u znaku Vage bi se u ovom periodu mogle suočiti sa nekim finansijaskim poteškoćama. Zbog toga je jako važno da vodite računa o svojim finansijama, ne samo za vrijeme ovog punog Mjeseca, već cijeli ovaj mjesec. 

Škorpija: Ovaj pun Mjesec će imati veliki uticaj na vaš ljubavi život koji bi mogao biti poljuljan. Sada ćete napokon smoći snage da kažete neke stvari koje već dugo držite u sebi, a plašili ste se reći ih prije. Strijelac: Ovaj pun Mjesec bi vam mogao pomoći da se pokrenete i počnete završavati obaveze koje već neko vrijeme odlažete. 

Dobro planirajte svoje obaveze kako biste sebi ostavili dovoljno vremena za opuštanje i druženje sa dragim ljudima. Jarac: Za osobe rođene u znaku Jarca ovo će biti jako povoljan period, posebno kada je u pitanju njihov ljubavni život. 

Romantike i strasti će biti u izobilju, a vaš odnos sa partnerom će svakim danom postajati sve bolji. Vodolija: Neki pripadnici ovog znak bi se u ovom periodu mogli suočiti sa nekim ozbiljnim porodičnim problemima. Neke uspomene iz prošlosti bi mogle unijeti pometnju u vaš porodici život što bi moglo poljuljati vaš odnos sa partnerom. 

Budite strpljivi i puni razumijevanja ako želite riješiti ovaj problem. Ribe: Držite uši širom otvorene jer biste u ovom periodu mogli čuti neke jako važne informacije koje bi vam mogle biti od velike koristi u vašoj karijeri. Budite oprezni kome se povjeravati i kome vjerujete. Neki ljudi gledaju samo svoju korist.

Pokreće Blogger.