Detaljan sedmični horoskop od 08.11. do 14.11. - Sreća bi mogla pratiti Lava, Strijelca i Ribe

Detaljan sedmični horoskop za sedmicu od 08. do 14. novembra za sve znakove Zodijaka. 


Ovan: Osobe rođene u znaku Ovna bi se mogle osjećati pomalo iscrpljeno, ali će napokon moći vidjeti neke stvari koje će im pomoći da isprave neke svoje postupke. Nemojte dozvoliti da bilo šta utiče na vaše odluke. 

Budite oprezni kada je u pitanju vaš posao jer bi vas jedan pogrešan korak mogao koštati. Trudite se da budete realni i oprezni kako bi izbjegli moguće greške. Vaše finansije trenutno nisu onakve kakve biste željeli da budu zbog toga bi se trebali više potruditi da ih popravite. 



Bik: Ova sedmica bi mogla biti veoma ugodna za osobe rođene u ovom znaku. Vaš ljubavni život bi mogao postati jako zanimljiv kroz nova poznanstva koja bi mogli sklopiti. Na poslu bi se mogle pojaviti neke manje poteškoće ili nesuglasice između vas i vaših radnih kolega. 

Pokušajte da ih riješite na miran način bez dizanja tenzija. Vaše finansije se polako popravljaju, ali nemojte se previše opuštati zbog toga. Vodite računa o svojim troškovima kako ne biste upali u dugove. Blizanci: Ova sedmica bi mogla biti puna tenzija na poslu. 



Pokušajte da ostanete neutralini posebno kada je u pitanju komunikacija sa radnim kolegama kako biste izbjegli moguće nesporazume. Na poslu ćete biti jako produktivni što će vam omogućiti da napredujete malim ali sigurnim koracima.Nemojte donositi ishitrene odluke koje bi vas mogle koštati. 

Vodite računa o svojim finansijama i smanjite neotrebne troškove. Rak: U zadnje vrijeme vaš život je nekako konfuzan i nestabilan, a sve to vas navodi da donosite neke pogrešne odluke koje vam ne donose ništa korisno. Pokušajte odvojiti malo vremena kako biste neke stvari doveli u red i kako biste bolje organizovali svoj svakodnevni život. 

Prestanite da se pretvarate da je u vašem životu sve u redu i razmislite prije nego donesete neku odluku. Trudite se da budete realniji i praktičniji. Budite pažljiviji sa svojim saradnicima jer neki od njih možda nisu onakvi kakvim se predstavljaju. Lav: Za osobe rođene u znaku Lava ova sedmica bi mogla biti jako zanimljiva. Moguća su neka nova poznanstva koja bi mogla unijeti uzbuđenje u vaš život. 

Trudite se da budete fleksibilniji i ostavite svoj ego po strani. Kada je u pitanju vaša karijera možda bi bilo dobro da pustite da stvari idu svojim tokom jer ovo nije dobar period da pravite neke drastične promjene. Iako ćete biti jako kreativni možda je bolje da malo usporite i sačuvate energiju. 

Budite pažljivi u komunikaciji sa drugim ljudima kako ne biste upali u nepotrebne sukobe. Djevica: Ova sedmica bi za Djevice mogla biti jako mirna što će imati veliki uticaj na njihove odnose. Nemojte dozvoliti da vas teškoće savladaju i potrudite se da ih riješite što prije. 

Pokušajte da se približite ljudima do kojih vam je stalo i obnovite komunikaciju sa njima. Za vikend se potrudite da posvetite malo vremena sebi kako bi se opustili. Na poslu biste se mogli suočiti sa nekim manjim preprekama koje ća vam pomutiti planove, ali ćete ipak sve svoje obaveze završiti na vrijeme. Kada su u pitanju vaše finansije važno je da se držite svog plana i ne trošite novac na gluposti. 

Vaga: Mnoge Vage bi u ovoj sedmici konačno mogle realizovati neke svoje planove koje odavno žele. Pokušajte ograničiti svoj ego i iskoristite prilike koje vam se pružaju. U ovoj sedmici biste mogli sebi stvoriti idealne uslove za rad. Jako je važno da budete opretni prilikom sklapanja novih ugovora i novih saradnji. 

Kada su u pitanju vaše finansije morate biti odgovorniji kako biste mogli izbjeći nepotrebno trošenje i upadanje u dugove. Škorpija: U ovoj sedmici bi osobe rođene u znaku Škorpije mogle doživjeti neke radikalne promjene u svom životu. Ostanite mirni i razmišljajte racionalno kako biste se prilagodili novim činjenicama i reorganizovali svoj život. 

Morate odlučiti koliko vremena želite da posvetite sebi, a koliko problemima drugih ljudi. Trenutno su vaši uslovi za rad jako dobri zato nemojte rizikovati sa promjenama kako ne biste pokvarili ono što trenutno imate. Vaše finansije su trenutno jako loše jer ste u zadnje vrijeme mnogo rizikovali. 

Potrudite se da ih pažljivije organizujete. Strijelac: Mnogi Strijelčevi bi u ovoj sedmici konačno mogli dobiti priliku da promijene svoj život i naprave neke promjene koje će imati pozitivan uticaj na njihovu budućnost. Konačno biste se mogli odvažiti da iznesete neke svoje planove i ideje bez straha. 

Trudite se da budete realni i budite spemni na to da neki vaši planovi možda neće uspijeti. Fokusirajte se na svoje ciljeve i krenite laganim, ali sigurnim koracima ka njima. Kada su u pitanju vaše finansije morate biti fleksibilniji kako biste postigli ravnotežu. Jarac: Mnogi Jarčevi bi mogli napokon shvatiti da su odluke koje su donijeli u prošlosti bile loše te da im se sada obijaju od glavu. 

Mogli biste se suočiti sa brojnim problemima na poslu, a kašnjenje u obavljanju vaših zadataka će biti samo jedan od njih. Trudite se da budete strpljivi i smireni kako biste mogli shvatiti šta nije u redu i raditi da to popravite. U ovoj sedmici biste mogli biti loše raspoloženi i razdražljivi pa je važno da izbjegavate konunikaciju koja bi mogla dovesti do sukoba. 

Kada su u pitanju vaše finansije, neke neočekivane obaveze bi mogle doći na naplatu, što bi vaše finansije moglo učiniti nestabilnim. Vodolija: Osobe rođene u znaku Vodolije bi u ovoj sedmici mogle doživjeti neke jako prijatene situacije koje bi mogle promijeniti njihov život, posebno kada je u pitanju vaša karijera. 

Ukoliko napravite pametne poteze mogli biste sebi osigurati dobru budućnost u poslu. Trudite se da sarađujete sa ljudima kojima vjerujete i u koje ste sigurni da vas neće izigrati. Vaše finansije još uvijek nisu onakve kakve želite da budu, ali bi se uskoro i to moglo promijeniti. Ribe: Osobe rođene u znaku Ribe bi u ovoj sedmici trebale posebnu pažnju obratiti na svoje lične odnose. 

Pazite kako se ponašate prema ljudima koji su vam dragi ako želite da ih zadržite pored sebe. Vrijeme je da se vratite u stvarnost i počnete rješavati stvari na zreo i odgovoran način. Kada je u pitanju vaša karijera mogli biste tkriti da neke vaše radne kolege kojima ste vjerovali nisu onakve kakvima se čine. Zapamtite da vam samo dogovor i saradnja mogu donijeti uspijeh koji želite. Čini se da se vaše finansije popravljaju zbog čega ćete osjetiti olakšanje, ali nemojte se još uvijek previše opuštati.

Pokreće Blogger.