Ljubavni horoskop do 14.11.: Rakovi budite iskreni sa partnerom, Djevice pokažite razumijevanje

Detaljan ljubavni horoskop za sedmicu od 08. do 14. novembra za sve znakove Zodijaka. 


Ovan: Vaš ljubavni život je trenutno jako dobar, a to bi vam moglo pomoći da se lakše nosite sa nekim drugim problemima sa kojima bi se mogli suočiti u ovoj sedmici. Daćete sve od sebe da održite mir i harmoniju u svojoj vezi, a vaš partner će vam u svemu biti velika podrška. 

Slobodni Ovnovi se ne bi trebali sramiti napraviti prvi korak prema osobi koja im se sviđa. Nikada nećete saznati kako se ta osoba osjeća ako ne napravite prvi korak. Bik: Osobe rođene u znaku Bika bi se trebale više potruditi oko svog partnera i izraziti mu svoja osjećanja. 



Zaboravite na negativne stvari koje su vam se dešavale i spremite se na novi početak. Slobodnim Bikovima će dobra komunikacija i raspoloženje olakšati upoznavanje zanimljivih ljudi. Ovo je sedmica u kojoj bi neki od njih mogli upoznati svoju srodnu dušu. 

Blizanci: Osobe rođene u znaku Blizanaca bi se mogle suočiti sa brojnim problemima u ljubavnom životu, a uzrok tome bi mogli biti meki problemi koje vučete iz prošlosti. Samo ako uspijete riješiti te probleme moći ćete uživati u ljubavi i harmoniji sa svojim partnerom. 



Slobodni Blizanci bi trebali sačekati povoljniji trenutak za pronalaženje partnera. Prvo sredite svoj život pa tek onda razmišljajte o zajedničkom životu sa drugom osobom. Rak: Mnogi pripadnici ovog znaka bi u ovoj sedmici mogli odrediti budućnost svoje veze. Sada ćete moći jasnije vidjeti neke stvari i vidjećete gdje vaša veza trenutno stoji. 

Prije nego donesete bilo kakvu odluku razgovarajte iskreno sa svojim partnerom. Slobodni Rakovi bi se trebali malo više potruditi oko svog ljubavnog života, a ne samo sjediti i čekati da se nešto desi. Lav: Samo ako se uspijete riješiti svih negarivnosti i nervoze možete očekivati da vaš ljubavni život krene uzlaznom putanjom. 

Pokažite ljubav i pažnju prema svom partneru i vaš ljubavni život bi mogao procvjetati. Ako ste slobodni ne dozvolite da vas nekoliko neuspjelih veza obeshrabri. Ljubav će pokucati na vaša vrata samo je pitanje vremena. Djevica: Osobe rođene u znaku Djevice bi mogle shvatiti da njihov ljubavni život nije onakav kako bi oni željeli da bude. 

Često ste u sukobu sa svojim partnerom što samo dodatno pogoršava vaš odnos. Pokušajte da budete smireniji i razumniji ako želite riješiti situaciju. Vaga: Neki pripadnici ovog znaka bi mogli pasti u iskušenje i napraviti veliku štetu u svojoj vezi. 

Ako volite svog partnera i ako želite graditi budućnost sa njim, vodite računa o svojim postupcima. Slobodne Vage će biti jakodobrog raspoloženja u ovoj sedmici što će imati veliki uticaj na poboljšanje njihovog ljubavnog života. Škorpija: Osobe rođene u znaku Škorpije bi se u ovoj sedmici mogle suočiti sa nekim ljubavnim problemima. 

Slobodne Škorpije bi trebale proširiti svoj društveni krug ako žele sebi povećati šansu za pronalazak ljubavnog partnera. Strijelac: Postoje neke stvari koje vam se ne sviđaju u vašoj vezi i samo na vama je da ih promijenite. Budite otvoreni sa svojim partnerom i iskreno razgovarajte o onome šta vas muči. 

Oni Strijelčevi koji su slobodni bi se mogli upustiti u vezu sa jednom osobom koju već dugo poznaju. Ova veza bi mogla imati jako lijepu budućnost. Jarac: U ovoj sedmici vaša stras će biti jako izražena Iskoristite to maksimalno i posvetite se svom partneru. 

Isplanirajte romantičnu veče sa svojim partnerom koja će vam omogućiti da se zbližite i razmijenite nježnosti. Neki slobodni Jarčevi bi se u ovoj sedmici napokon mogli riješiti usamljenosti i pronaći ljubav koju već dugo žele. Vodolija: Između vas i vašeg partnera stvari bi mogle biti veoma napete u ovoj sedmici. 

Imaćete osjećaj kao da ste zaglavili u slijepoj ulici i ne možete nazad. Ako želite pronaći rješenje otvoreno razgovarajte sa svojim partnerom o onome što vas muči. Slobodne Vodolije bi trebale držati oči širom otvorene. Osoba sa kojom bi mogli provesti ostatak svog života vam je jako blizu, ali je iz nekog razloga ne promjećujete. 

Ribe: Odnos sa vašim partnerom će u ovoj sedmici biti jako lijep zbog čega ćete biti jako dobro raspoloženi. Ne dozvolite da neki vanjski problemi utiču na vaš odnos sa partnerom. Ako ste slobodni izađite i zabavite se sa prijateljima. Možda upoznate nekoga zanimljivog.

Pokreće Blogger.