Venera u Strijelcu do 04.11. - Škorpije ne zanosite se previše, Ribe dozvolite sebi da sanjate

Venera, planeta ljubavi, je 07. oktobra ušla u znak Strijelca u kome će ostati sve do 04. novembra. 


Venera u znaku Strijelca nam donosi mnogo zabavnih trenutaka punih ljubavi, romantike i strasti. I Venera i Strijelac uživaju u avanturi, povezanosti i luksuznim stvarima pa će ovaj period biti veoma zanimljiv. Venera želi biti okružena ljepotom, dok Strijelac želi zbirku iskustava, lutajući svijetom i istražujući svaku pukotinu. 

Kad Venera pređe u ovaj znak, pomaže nam da vidimo ljepotu u svakom iskustvu. Pogledajmo kako će ovaj tranzit uticati na svaki znak Zodijaka. Ovan: Za Ovonove će ovaj tranzit biti jako ugodan. Vaše samopouzdanje će biti jako visoko, a želja za avanturom i uzbuđenjem povećana. 



Ovaj tranzit vam pomaže da se osjećate manje ozbiljno, Što će vam omogućiti da isprobate nove zanimljive stvari. Bik: Venera je vaša vladajuća planeta, Bik , što znači da bi vam ovaj tranzit mogao zadati izuzetno snažan udarac. Venera će vas podstaći da posvetite svoju pažnju vezi. 

Ovo je odličan period za nova iskustva i avanture u koje se možete upustiti sa svojim partnerom. Blizanci: Ovaj tranzit vas možda neće potaknuti da tražite dugoročne veze, već se povežete sami sa sobom. Odvojite vrijeme za sebe, istražujte nove aktivnosti ili hobije koji oduševljavaju vašu dušu i raspiruju vašu strast.



Rad na vašem odnosu sa samim sobom učinit će da buduće veze budu lakše. Rak: Venera će vas podstaknuti da se fokusirate na krijeru i finansije. Fokusirajte se na stvari koje vam donose radost i uvrstite ih u svoju svakodnevnicu. 

Unošenje strasti u svoju karijeru će vam pomoći da ostvarite veći uspijeh. Lav: Ovaj tranzit vas podstiče da probudite dijete u sebi. Vrijeme je da dopustite djetetu u sebi da se slobodno igra. Fokusirajte se na stvari koje volite raditi, hobije koji vam donose radost i veze zbog kojih se osjećate sigurno i ugodno. 

Djevica: Ovaj tranzit vam pomaže da se malo razvedrite, Djevice , posebno u ljubavnim pitanjima. Skloni ste shvatati stvari previše ozbiljno, ali ćete se sada moći malo opustiti i zabaviti. Dajte sebi malo vremena za odmor. Vaga: Venera u Strijelcu će učiniti da budete društveniji i opušteniji nego inače. 

Iskoristite ovu priliku i podijelite svoje kreativne ideje sa drugima. Vaš šarm će vam osiguradi da vas drugi shvate ozbiljno. Škorpija: Važno je da pazite na svoje financije i pokušate pronaći jeftine aktivnosti koje unose mir i radost u vaš život. 

Nemojte se zanositi i previše trošiti kako ne biste zapali u dugovi. Strijelac: Venerfa čini da vaše samopouzdanje bude na jako visokom nivou što će vam omogućiti da ostavite dobar prvi utisak na svakoga. Ovo je odličan period da se posvetite ljubavi, ali i poslu. 

Opustite se i nemojte se suzdržavati od avantura i zabava. Jarac: Venera u znaku Strijelca vam poručuje da je vrijeme da se opustite od svog napornog rada kako biste se usredotočili na stvaranje mira i harmonije u svom duhu. Sada će vam, biti lakše nego ikada da se fokusirate na ono što želite. 

Vodolija: Ovaj tranzit bi mogao imati zanimljiv uticaj na vaš ljubavni život. Nemojte kriti svoja osjećanja i podijelite ih sa svojim partnerom. Dajte mu do znanja koliko vam je stalo do njega. Ribe: Ovo je savršeno vrijeme za planiranje vaše budućnosti, za dugo razmišljanje o tome šta želite privući u svoj život. Vi ste rođeni sanjar, zato dopustite sebi u ovom periodu da sanjate bez granica.

Pokreće Blogger.